Clipe de panică pentru 160 de pasageri. Un avion care plecase de pe Aeroportul Otopeni spre Paris a aterizat de urgență

Ultima actualizare:

Un avion care a decolat de pe Aeroportul Otopeni cu destinația Paris a fost nevoit să se întoarcă și să aterizeze de urgență miercuri seară, după ce piloții au declarat o urgență imediată la câteva minute după decolare.

Un avion care a decolat de pe Aeroportul Otopeni  / foto arhiva
Un avion care a decolat de pe Aeroportul Otopeni / foto arhiva

S-a instalat panică la bordul aeronavei cu peste 160 de pasageri, când, la scurt timp după decolare, piloții au anunțat o urgență din cauza unor probleme tehnice la motor.

Conform Boarding Pass, avionul a decolat de pe Aeroportul Otopeni cu destinația Paris, însă după aproximativ o oră a revenit pe același aeroport unde a efectuat o aterizare de urgență.

Piloții avionului care zbura pe ruta București-Paris au raportat probleme tehnice imediat după decolare.

Teo Postelnicu, reprezentant al Companiei Naționale Aeroporturi București, a declarat: „Decizia de a ateriza de urgență a fost luată în urma apariției unei probleme tehnice, conform primelor informații. Piloții au survolat câteva minute pentru a consuma combustibilul. La aeroport s-a activat procedura de urgență, iar aeronava a fost așteptată de ambulanțe și mașini de pompieri.”

Un pasager a spus: „A fost un haos total, ne-am speriat foarte tare, oamenii erau panicați, nu ne-au dat detalii, probabil pentru a evita panica.”

După mai bine de o oră de la decolare și peste 50 de minute de zbor în cerc, avionul a aterizat în siguranță pe Aeroportul Henri Coandă.

Amenințare cu bombă în avion

În aprilie anul acesta,  avut loc o alertă cu bombă la bordul unui avion Turkish Airlines care a decolat vineri seară din Varșovia cu destinația Istanbul. Aeronava Boeing 737-800 a efectuat o aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni.

Cu 158 de pasageri la bord, avionul a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni la ora 21:41. În prezent, Brigada Antitero efectuează verificări asupra aeronavei și pasagerilor. Echipajul a informat pasagerii despre amenințarea existentă fără a specifica sursa sau modul în care a fost primită.

Din motive de siguranță, zborul către Istanbul a fost redirecționat către cel mai apropiat aeroport, Otopeni - Henri Coandă. Pasagerii au fost debarcați, iar ofițerii antitero verifică bagajele și cabina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net