Dinamo a fost învinsă de FC Barcelona în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

Seara de gală pentru handbalul românesc s-a încheiat cu înfrângerea campioanei României în fața deținătoarei Ligii Campionilor, FC Barcelona, dar chiar dacă rezultatul a fost defavorabil, spectacolul oferit a fost unic.

Mamdouh a fost cel mai bun marcator al dinamoviștilor cu FC Barcelona (FOTO: Sportpictures)
Mamdouh a fost cel mai bun marcator al dinamoviștilor cu FC Barcelona (FOTO: Sportpictures)

Partida a contat pentru etapa a 11-a din grupa B a principalei competiții europene intercluburi la handbal masculin. În faţa propriilor fani, care au aplaudat la scenă deschisă ambele echipe, Dinamo a fost învinsă de starurile de la FC Barcelona, cu scorul de 35-30 (17-15). Meciul a fost unul emoționant și pentru antrenorul dinamoviştilor și al naționalei României, spaniolul Xavi Pascual, care a preluat formația bucureșteană venind chiar de la FC Barcelona, cu care a câştigat toate trofeele puse la bătaie în ultimii ani.

Principalii marcatori ai meciului de joi seară au fost Mamdouh 9 goluri, Nantes Campos 8, pentru Dinamo, respectiv Mem 9 şi Langaro Inoue 7, pentru iberici.

Dinamo ocupă ultimul loc în clasament

În etapa a 11-a din grupa B din Liga Campionilor s-au mai jucat partidele dintre Flensburg - Vive Kielce 25-33 şi FC Porto - Veszprem 28-28, în timp ce disputa dintre HC Motor şi PSG este amânată.

După 11 runde, Dinamo ocupă locul 8, ultimul, cu 6 puncte. Prima este Vive Kielce, care are  16 puncte și care a fost învinsă surprinzător în prima etapă de Dinamo, la București. Pe locurile 2 și 3 le regăsim pe Veszprem (13 puncte) şi PSG (12 puncte), ultima însă cu un meci mai puţin disputat.

Până acum, Dinamo Bucureşti a obţinut următoarele rezultate în grupa B: 32-29 cu Kielce, 30-41 cu PSG, 26-27 cu FC Porto, 32-36 și 30-35 cu FC Barcelona, 27-28 şi 33-29 cu HC Motor, 31-29 şi 32-47 cu Veszprem, 30-37 şi 20-28 cu Flensburg.

În etapa a 12-a, Dinamo Bucureşti va juca în deplasare, cu FC Porto, în 24 februarie.

După disputarea partidelor retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în 18-19 iunie.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net