Drama soției lui Michael Schumacher: „Este ca o prizonieră de 10 ani”

După accidentul suferit de Michael Schumacher, în anul 2013, atât viața sa, cât și viața soției sale s-au schimbat la 180 de grade. Unul dintre apropiații fostului pilot german a dezvăluit drama prin care trece Corinna Schumacher, în ultimul deceniu, răstimp în care s-a dedicat în totalitate soțului său.

Michael și Corinna Schumacher, pe vremea în care fostul pilot încă mai concura (FOTO: Getty)
Michael și Corinna Schumacher, pe vremea în care fostul pilot încă mai concura (FOTO: Getty)

Eddie Jordan, fostul șef al echipei de Formula 1 Jordan, din perioada 1991-2005, care i-a lansat în circuitul mare pe Michael Schumacher și pe fratele său, Ralf, a vorbit despre situația extrem de dificilă, prin care trece familia fostului mare pilot german. 
„A fost cea mai îngrozitoare situație posibilă pentru Mick (n.r. fiul lui Michael Schumacher) și Corinna. Au trecut aproape 10 ani acum și Corinna nu a putut să meargă la o petrecere, la o masă sau alte lucruri de genul acesta. Este ca o prizonieră, pentru că toată lumea ar vrea să vorbească cu ea despre Michael, când ea nu are nevoie să i se reamintească despre asta, în fiecare minut.

Intimitatea este un aspect vital în sport, afaceri sau în viața personală. Corinna a implementat un set de reguli, o cunosc foarte bine, cu mult timp înainte să îl cunosc pe Michael Schumacher. Este o fată admirabilă și o știam când s-a măritat cu Michael, așa că avem o istorie lungă de relații bune. Am făcut un efort pentru a merge să îl văd pe Michael, în urmă cu câteva zile și Corinna a refuzat, pe bună dreptate, pentru că prea mulți oameni vor să meargă să îl vadă”, a punctat oficialul din Formula 1 pentru „The Sun”, citat de „Prosport”, confirmând discreția care îl învăluie pe fostul pilot german, a cărui viață e ferită de privirile indiscrete ale celur din jur. Reamintim că, în luna decembrie a anului 2013, Michael Schumacher a suferit un accident la schi în Franța, la Grenoble.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
roland garros gettyimages 1278043701 jpeg
hagi petrescu jpg
Simona Halep jpg
alexia carutasu tragere la sorti jpg
Ştefan Radu FOTO SS Lazio