O nouă viață! Soția lui Michael Schumacher are „planuri mari”: se mută în Spania. În ce stare se află pilotul de Formula 1?

Ultima actualizare:

Au trecut aproape nouă ani de la accidentul suferit de Michael Schumacher, la ski. De atunci, pilotul de Formula 1 a dezvoltat o serie de probleme de sănătate și a dispărut total din lumina reflectoarelor. Soția lui, Corinna, are în plan să se mute în Spania, în timp ce misterul planează în continuare în jurul stării de sănătate a lui Schumacher.

michael schumacher jpeg

Soția legendei F1, Corinna, pregătește ultimele detalii pentru a se stabili alături de familie într-o vilă în apropierea orașului Port Andratx din Mallorca. Schumacher însuși - a cărui stare de sănătate rămâne necunoscută - ar fi vizitat deja noua vilă cu un elicopter privat. Potrivit revistei germane Die Bunte, noua proprietate ar urma să devină reședința de iarnă a familiei.

Vezi și:  Fiul lui Schumacher, accident grav, la Monaco! Mașina s-a făcut praf

De asemenea, se zvonește că familia Schumacher a achiziționat și un teren de 54.000 de metri pătrați pentru a înființa o fermă de cai. Corinna (53 de ani) și fiica ei, Gina Maria (25 de ani) sunt pasionate de echitație și au cai la ambele reședințe pe care le dețin, în Elveția și SUA, în Texas. Potrivit surselor, familia Schumacher a cumpărat deja terenul imens, care este în prezent plin de clădiri dărăpănate și de migdali.

vila schumacher mallorca webp

Michael Schumacher și soția, achiziție de milioane de euro în Mallorca

Terenul i-a costat 2.8 milioane de euro și este descris ca fiind „o raritate absolută în regiunea de sud-vest a insulei Mallorca”, fapt ce se datorează distanței apropiate față de mare. Soția lui Schumacher are „planuri mari pe insula însorită”. Astfel, vrea să se asigure că fostul pilot de Formula 1 are parte de „cea mai bună îngrijire medicală” și că este alături de familie „cât mai mult posibil”.

Nu rata nici: Soția lui Schumacher rupe tăcerea: ”Michael e aici, dar e diferit”

Conacul însă, a costat 27 de milioane de lire sterline. Villa Yasmin, așa cum a fost numită, ar fi fost cumpărată de soția devotată a pilotului, Corinna, de la președintele Real Madrid, Florentino Perez, în anul 2017. Proprietatea imensă de lângă Andratx are două piscine, o grădină mare, un heliport, o vilă pentru oaspeți și vederi uimitoare la mare. Totodată, anul trecut se vehicula că familia Schumacher a scos la vânzare vila de aproape 6.5 milioane de lire sterline de pe lacul Geneva, din elveția.

Michael Schumacher s-a retras din Formula 1 în anul 2012 și, doar un an mai târziu, în 2013, a fost implicat într-un accident de ski, în timp ce se afla pe pârtie alături de fiul lui, Mick, care i-a călcat pe urme. Mezinul familiei a ajuns pilot de Formula 1 și concurează într-un monopost Haas.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net