Tratamentul lui Michael Schumacher costă 10 milioane de euro pe an

image
Michael Schumacher și soția lui, Corinna, mergeau anual la schiFOTO: EPA

Michael Schumacher se află într-o permanentă luptă pentru a reveni la o viață cât de cât normală după accidentul de schi suferit la 29 decembrie 2013 în stațiunea franceză Meribel. Numai că procesul de recuperare este îndelungat, iar costurile sunt pe măsură.

Conform francezilor de la Ouest France, care au fost citați de digisport.ro, din această cauză, Corinna, soția fostului pilot de Formula 1, a decis să scoată la vânzare vila din localitatea elvețiană Gland. Prețul cerut este de nu mai puțin de 60 de milioane de euro, iar dacă va fi obținut, acești bani se vor duce în cea mai mare parte pe tratamentele lui Michael, care s-ar ridica la 191.000 de euro pe săptămână, adică în jur de 10 milioane de euro pe an.  

Această vânzare ar fi doar cea mai recentă după cele majore făcute în ultimii ani pentru a-i putea asigura cele mai bune condiții de recuperare lui Michael. Mai precis, familia Schumacher a vândut până acum avionul particular în schimbul sumei de 35 de milioane de euro, dar și o casă în Norvegia pentru trei milioane de euro. Conform presei străine, averea totală a primului pilot de Formula 1 care a cucerit 7 titluri mondiale (1994, 1995, 2000-2004) se ridica, în momentul nefericitului accident, când fostul pilot a căzut la schi și s-a lovit cu capul de o piatră, la aproximativ 700 de milioane de euro. Acum, ea s-ar fi redus la aproape un sfert.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
dominic fritz dezbatere traian jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali