Maria Sharapova a născut. Prima fotografie cu bebelușul

Ultima actualizare:

Chiar dacă s-a retras de doi ani, rusoaica Maria Sharapova le oferă vești frumoase iubitorilor tenisului. Ea a devenit mamă pe 1 iulie, iar după două săptămâni l-a prezentat fanilor.

Maria Sharapova este una dintre puținele câștigîtoare ale tuturor celor patru turnee de Grand Slam
Maria Sharapova este una dintre puținele câștigîtoare ale tuturor celor patru turnee de Grand Slam

Fostul lider al ierarhiei mondiale a tenisului feminin a publicat prima poză cu al său copil, pe nume Theodore. „Cel mai frumos, provocator și plin de satisfacții dar pe care mica noastră familie și-l putea dori”, a notat rusoaica pe contul său de Instagram, alături de data nașterii copilului, 1 iulie 2022.

Maria Sharapova și Alexander Gilkes formează un cuplu din anul 2018, abordându-și relația cu discreție față de presă. Prima dată s-au afișat împreună un an mai târziu, pe covorul roșu, la Met Gala. Apoi, în 2020, Maria Sharapova și-a anunțat logodna tot prin intermediul contului său de Instagram, în decembrie 2020 și, doi ani mai târziu, în aprilie, a anunțat că este însărcinată.

Partenerul său, Alexander Gilkes, este un om de afaceri, printre altele lucrând ca licitator pentru diverse fundații, precum cea a Madonnei sau a lui Elton John.

Maria Sharapova și logodnicul ei, prima poză cu copilul lor (FOTO: Instagram)
Maria Sharapova și logodnicul ei, prima poză cu copilul lor (FOTO: Instagram)

În vârstă de 35 de ani și originară din Rusia, Maria Sharapova locuiește de ani de zile la SUA. De-a lungul carierei sale, a cucerit nu mai puțin de 36 de titluri WTA și cinci de Grand Slam – Australian Open în 2008, Roland Garros în 2012  și 2014, Wimbledon în 2004 și US Open în 2006. Rezultatele din tenis i-au adus câștiguri de aproape 39 de miloane de dolari, cărora li se adaugă numeroasele contracte din publicitate.

Printre cele mai bogate jucătoare ale lumii

De altfel, rusoaica se numără printre cele mai bogate jucătoare de tenis din lume, într-un top pe care îl conduce americanca Serena Williams, cu peste 93 de milioane de euro, fiind urmată de sora sa, Venus, cu aproape 42 de milioane de euro. Și Simona Halep și-a făcut loc în acest clasament, unde ocupa patra poziție, chiar după Maria Sharapova, cu peste 37 de milioane de euro din tenis.

Cariera Mariei Sharapova a intrat în declin, în anul 2016, când a fost implicată într-un caz de dopaj, fiind suspendată doi ani, sancțiune redusă ulterior la 15 luni. Potrivit declarațiilor sportivei, a fost vorba de folosirea unui medicament la indicația medicului, fără să fi știut că acel medicament intrase pe lista celor interzise. După trecerea celor 15 luni, organizatorii marilor turnee de tenis au încercat să vină în întâmpinarea rusoaicei, care a putut participa la o serie de competiții grație wild card-urilor, însă n-a mai reușit să-și regăsească forma de altădată, cel mai sus în clasamentul WTA urcând, în această a doua aventură în tenis, pe locul 21. În cele din urmă, în anul 2020, avea să-și anunțe retragerea din „sportul alb”, probabil și pe fondul problemelor de sănătate, având dificultăți recurente la umăr.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net