Maria Sharapova și-a luat fermă de 8,6 milioane de dolari - FOTO

image
Maria Sharapova și-a luat casă nouăFoto: Guliver/ GettyImages

Retrasă din activitate după înfrîngerea suferită în primul tur la Australian Open anul acesta, rusoaica Maria Sharapova pare să-și fi găsit casa ideală în care să locuiască de acum înainte. A costat 8,6 milioane de dolari și este în Santa Barbara.

De fapt, fostul lider WTA nu a achiziționat o casă, ci un întreg domeniu, cu trei construcții diferită. Este o fermă de peste 5 hectare, care are o panorama incredibilă atât asupra zonei de coastă a Californiei, cât și a munținlor Santa Ynez.

image
Una dintre cele trei construcții ale complexului cumpărat de Sharapova în Santa Barbara

Situată în Summerland, un oraș-stațiune californian, proprietatea rusoaicei oferă un peisaj idilic, cu grădini de trandafiri, lavandă și iasomie. Are, de asemenea, o pădure de bambus care seamănă mai mult a jungle tropical, ceva ce nu prea te aștepți să vezi în sudul Californiei.

image
Dormitorul uneia dintre casele din ferm Sharapovei

Ferma este alcătuită din trei construcții independente, fiecare cu câte un singur dormitor. De fapt, fiecare căsuță poate fi considerată o adevărată oază privată de libertate. Mai mult, fiecare e construită și decorată în alt stil, astfel încât poți să îți imaginezi în fiecare zi că ești în altă parte a lumii, în cazul în care reziști să stai în casă, deși ești înconjurat de atâtea frumuseți afară.

image
Bucătăria uneia dintre casele cumpărate de Maria Sharapova

În vârstă de 33 de ani, Maria Sharapova a rămas încă una dintre cele mai bogate sportive sau foste sportive din lume. Ea a acumulat, doar din premiile obținute pe terenul de tenis, suma de 38.777.962 dolari, fiind pe locul 3 în clasamentul all-time al câștigurilor. E adevărat, nu va mai sta pe podium pentru multă vreme, deoarece anul viitor va fi depășită de Simona Halep.

Ion Hristescu png
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
andreea esca si alexia eram
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
 Khaby Lame Captură video
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg