Prima reacție a Emmei Răducanu, după ce i-a „rupt sufletul” celebrului Andy Murray: „N-am vrut să-i distrug șansa”

Emma Răducanu, în vârstă de 21 de ani și ocupanta locului 135 în clasamentul WTA, a fost aspru criticată în Anglia după ce a cauzat o controversă în familia lui Andy Murray (37 de ani, locul 113 ATP).

Emma Răducanu a fost eliminată în optimi, la Wimbledon / foto credit via @instagram.com/emmaraducanu
Emma Răducanu a fost eliminată în optimi, la Wimbledon / foto credit via @instagram.com/emmaraducanu

Tânăra sportivă, cu rădăcini românești, a explicat motivele pentru care nu a mai format echipă la dublu mixt cu Murray la Wimbledon. Această decizie l-a dezamăgit pe Andy, care anterior anunțase că se va retrage din tenis după al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

„A trebuit să prioritizez proba de simplu și cred că a fost decizia corectă, o susțin în continuare. Desigur că n-am vrut să-i fac asta lui Andy, să-i distrug șansa de a juca ultimul meci aici, dar până la urmă decizia mea ar fi fost luată de oricare alt jucător care s-ar fi aflat într-o situație similară.

Sunt sigură că a fost dezamăgit de ce s-a întâmplat deoarece ar fi fost ultimul lui meci aici. Sper să poată juca la Jocurile Olimpice și să aibă parte de o festivitate de retragere, exact cum merită.

Toată lumea are păreri la fiecare decizie pe care o iau, știu că am fost criticată pentru asta, dar nu cred că aș fi decis altfel. Trebuie să decizi pentru tine și să prioritizezi asta, mai ales având în vedere istoricul accidentărilor mele, trebuia să mă pun pe primul loc”, a declarat Emma Răducanu, conform DailyMail.

Emma Răducanu are probleme de sănătate

Fosta campioană de la US Open 2021 s-a retras din competiție din cauza unor probleme la încheietura mâinii drepte. Această veste a afectat profund pe Andy Murray, care ar fi fost "absolut devastat" de decizia ei.

În același timp, Murray însuși s-a retras de la competiția principală din cauza unor probleme medicale la spate, deși ar fi dorit să continue să evolueze în proba de dublu mixt.

Andy Murray a participat și în proba de dublu masculin alături de fratele său mai mare, Jamie Murray. Cei doi au pierdut în runda inaugurală, cu scorul de 6-7(6), 4-6 împotriva perechii formate din Rinky Hijikata și John Peers.

Cum a reacționat mama lui Andy Murray

Andy Murray era programat să revină pe terenul Central sâmbătă, 6 iulie, pentru meciul de dublu mixt alături de Emma Răducanu împotriva perechii formate din Marcelo Arevalo și Shuai Zhang. Cu toate acestea, Emma a decis să se retragă.

„Regret să anunț că am simțit o rigiditate la încheietura mâinii drepte. Din acest motiv, am luat decizia dificilă de a mă retrage din meciul de dublu mixt de astă seară. Sunt dezamăgită pentru că așteptam cu nerăbdare să joc alături de Andy, dar trebuie să am grijă de sănătatea mea", a declarat Emma Răducanu în urma anunțului ei.

În timp ce presa din Anglia a relatat că Andy Murray a fost „absolut devastat” de această veste, mama sa a descris decizia Emmei ca fiind „surprinzătoare”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Denis Dragus (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Ionel Ganea. FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
alexoi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net