Mesaj rar al lui Kate Middleton, care se recuperează după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Îți mulțumim”

Chiar dacă s-a retras temporar din viața publică pentru tratamentul cancerului și chimioterapia preventivă, Prințesa de Wales rămâne conectată la evenimentele globale.

Kate are probleme de sănătate / foto: Profimedia
Kate are probleme de sănătate / foto: Profimedia

Kate Middleton a transmis un mesaj de încurajare pe Instagram către Andy Murray, după ce acesta a fost eliminat de la Wimbledon.

Sâmbătă, 6 iulie, Prințesa de Wales a postat un mesaj rar pentru Andy Murray, pe contul oficial regal de Instagram, Prințul și Prințesa de Wales. 

„Un parcurs incredibil la Wimbledon se încheie. Ar trebui să fii foarte mândru @andymurray. În numele nostru al tuturor, îți mulțumim”, se arată în mesajul ei de pe Instagram Stories.

Jucătorul de tenis în vârstă de 37 de ani a disputat unul dintre ultimele sale meciuri la Wimbledon vineri, 5 iulie, când a discutat despre retragerea sa.

Andy Murray a subliniat că este dificil pentru el să renunțe la tenis întrucât ar dori să continue să joace, dar condiția fizică îi face acest lucru imposibil în prezent, având în vedere multiplele accidentări acumulate.

Detalii despre starea de sănătate a prințesei

În ceea ce privește starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton, ea a avut prima apariție publică de la diagnosticarea cu cancer pe 15 iunie, la evenimentul Trooping the Colour. 

Prințesa de Wales a ales o ținută inspirată de Eliza Doolittle din celebrul film "My Fair Lady". Kate a stârnit o mulțime de reacții în rândul celor care au observat-o. Presa britanică susține că piesa vestimentară pe care a purtat-o, ascunde chiar și un mesaj.

Cu toate acestea, consilierii regali subliniază că prezența ei nu semnifică reluarea completă a îndatoririlor regale.

Kate a făcut alegerile care sunt cele mai bune pentru ea și se recuperează în privat acasă. Se descurcă cât de bine poate", a declarat o sursă apropiată de casa regală pentru PEOPLE.

Într-un mesaj din 14 iunie, Kate Middleton a împărtășit detalii despre starea sa de sănătate, menționând că „învață să aibă răbdare”. Publicul este rugat să aibă aceeași răbdare până când Prințesa de Wales va primi aprobarea medicilor ei, deoarece procesul de vindecare este în desfășurare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Ema Uta jpg
Monica Davidescu și Aurelian Temișan, un cuplu de 23 de ani Sursa: Instagram
alexia eram mario fresh jpg
virna lisi getty jpg
image jpeg
violeta banica jpg
banner oana roman doliu png
Mario Fresh și Alexia Eram
image
actualitate.net
image
actualitate.net