Kate Middleton a făcut anunțul! Cum arată la două luni după ce s-a aflat că are cancer

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton (42 de ani) a făcut anunțul la două luni după ce s-a aflat că are cancer! Prințesa de Wales a postat pe contul oficial de Instagram al cuplului regal, menționând că va lua parte la parada Trooping the Colour alături de familia sa. Astfel, au apărut deja primele imagini cu prințesa care pare neschimbată! 

Kate Middleton a făcut anunțul la două luni după ce s-a aflat că are cancer 

Prințesa Kate a explicat că tratamentul său cu chimioterapie este în curs și că experimentează zile în care se simte mai bine, dar și zile în care are nevoie de odihnă completă. Această alternanță este normală în cadrul unui astfel de tratament, iar Kate este determinată să rămână pozitivă și să își mențină ritmul, în ciuda provocărilor. Kate Middleton a subliniat cât de mult contează pentru starea sa de spirit mesajele de încurajare pe care le-a primit din întreaga lume. Atât pentru ea, cât și pentru Prințul William, aceste mesaje au fost o sursă majoră de sprijin moral și emoțional.

Am fost uimită de toate mesajele amabile de susținere și încurajare din ultimele două luni. Chiar a făcut diferența pentru mine și William și ne-a ajutat pe amândoi să trecem în unele dintre momentele mai grele. Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi corpului tău și să te odihnești. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiti la maximum de asta. Tratamentul meu este în curs și va dura încă câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă angajez în viața de școală, să petrec timpul personal cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să lucrez puțin de acasă”, a scris Kate Middleton pe pagina de Instagram Prince and Princess of Wales.

Totodată, Kate a luat parte, în sfârșit, la primul său eveniment public de când a fost diagnosticată cu cancer. Sâmbătă, Prințesa de Wales a participat la evenimentul anual mult așteptat de susținătorii familiei regale britanice. Kate a sosit într-o trăsură, însoțită de Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Îmbrăcată într-o rochie albă și purtând o pălărie asortată, Catherine și-a fermecat admiratorii cu prezența sa elegantă.

Aștept cu nerăbdare să particip la Parada de Naștere a Regelui în acest weekend împreună cu familia mea și sper să mă alătur la câteva angajamente publice pe parcursul verii, dar, de asemenea, știu că nu m-am refăcut complet. Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegerea voastră continuă și tuturor celor care mi-ați împărtășit cu atât de mult curaj poveștile voastre”, a transmis înainte de eveniment prinșesa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ucrainence Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
surori varsta combinata cartea recordurilor facebook jpg
Vestimentația în Dacia romană png
cai sat jpg
555 (19) jpg
bacalaureat adevarul jpg
bani jpg
femeie haine dulap shutter jpg
FotoJet (6) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net