Kate Middleton, primul mesaj de când a anunțat că are cancer. Ce a transmis prințesa: „Îmi pare rău că nu pot...”

#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton a transmis recent un mesaj emoționant, după ce a lipsit de la un eveniment important. Prințesa de Wales este colonel al Gărzilor Irlandeze, care participă la parada ce va avea loc pe 15 iunie, Trooping the Colour. Din păcate, soția prințului William a lipsit de la repetițiile pentru marele eveniment și le-a transmis o scrisoare membrilor Gărzii Irlandeze cărora le-a cerut scuze.

Kate Middleton, mesaj emoționant după ce a lipsit de la un eveniment important / foto: Profimedia
Kate Middleton, mesaj emoționant după ce a lipsit de la un eveniment important / foto: Profimedia

Cu ceva timp în urmă, presa britanică anunța că Prințesa de Wales dorește să participe la tradiționalul Trooping the Colour, parada care marchează oficial ziua de naștere a suveranului britanic, ce va avea loc pe 15 iunie. Din păcate, starea de sănătate nu i-a permis acesteia să-și reia atribuțiile oficiale, motiv pentru care a lipsit de la repetițiile marelui eveniment.

Amintim că, la finalul lunii martie, soția prințului William a anunțat că se retrage pentru o perioadă din viața publică pentru a urma tratamentul cu chimioterapie recomandat de medici, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Kate Middleton a scris o scrisoare Gărzilor Irlandeze

Kate Middleton, colonel onorific al Gărzilor Irlandeze, și-a exprimat regretul că nu a putut participa la repetiția pentru paradă, trimițându-le o scrisoare. Ce mesaj a ținut să transmită prințesa?

„Am vrut să vă scriu și să vă transmit cât de mândră sunt de întregul Regiment înainte de Repetiții și Trooping the Colour. Toți participanții de anul acesta au repetat luni de zile, dedicându-și multe ore rutinei militare pe care o au de executat și aranjării uniformei lor pentru a fi ireproșabilă. Este o mare onoare să fiu Colonelul vostru și îmi pare foarte rău că nu pot să vă salut anul acesta la repetiții. Vă rog să transmiteți regretul meu întregului Regiment și sper să vă pot reprezenta din nou cât de curând”, a scris soția Prințului William.

Gărzile Irlandeze au publicat un videoclip pe X (fostul Twitter) în care au răspuns la scrisoarea prințesei: „Gărzile Irlandeze sunt profund emoționate de scrisoarea primită din partea Colonelului nostru, Majestatea Sa Prințesa de Wales. Continuăm să-i urăm numai bine Majestății Sale în timpul recuperării sale și-i transmitem toate cele bune”.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
cel mai scump burger guinness world records jpg
FPSE intrare credit photo ig buchareststudents forpalestine webp
image png
rezerve de aur jpg
image png
Dubai, din Emiratele Arabe Unite, votat în clasamentul celor mai sănătoase oraşe jpeg
Vladimir Putin si Kim Jong Un FOTO Profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net