Prima apariție a lui Kate Middleton după anunțul că are cancer. Cum s-a afișat prințesa de Wales

Kate Middleton, Prințesa de Wales, a fost văzută pentru prima dată în public la două luni după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. În vârstă de 42 de ani, Kate a evitat aparițiile publice din martie, concentrându-se pe sănătatea ei și pe familia sa.

Kate Middleton. Foto: Profimedia.
Kate Middleton. Foto: Profimedia.

Kate Middleton, diagnostica cu cancer în luna martie

În luna martie, Prințesa de Wales a dezvăluit că medicii au descoperit urme de cancer în organismul ei, în urma unei operații din ianuarie. De atunci, Kate urmează un tratament preventiv cu chimioterapie și s-a retras din viața publică pentru a se dedica recuperării și pentru a petrece timp cu cei trei copii ai săi.

Recent, surse citate de People au relatat că Prințesa Catherine a fost văzută în compania familiei sale, dar și singură, ocupându-se de diverse comisioane. Între timp, Palatul Buckingham a primit „zeci de mii” de urări de bine pentru regală, sub formă de scrisori și cadouri, ceea ce arată sprijinul publicului pentru Kate în aceste momente dificile.

Pe 20 mai, Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood a publicat un nou raport privind inițiativa Prințesei de Wales, care își propune să încurajeze întreprinderile să creeze condiții optime pentru a sprijini părinții și copiii lor. Deși Kate a fost „ținută pe deplin la curent” cu progresul acestui proiect, cel mai recent anunț nu indică o revenire iminentă la activitățile sale regale. Conform echipei sale medicale, ea nu se va întoarce la muncă până când nu va primi permisiunea necesară.

Prințesa de Wales va participa la Trooping the Colour?!

Cu toate acestea, există speranțe că Prințesa de Wales va participa la Trooping the Colour, parada anuală organizată în onoarea zilei de naștere a suveranului. Deși Palatul Kensington nu a oferit informații suplimentare despre starea de sănătate a lui Kate, surse apropiate familiei regale au dezvăluit că soția Prințului William își dorește să fie prezentă la balconul Palatului Buckingham pe 15 iunie. Totuși, Prințul William nu este de acord cu această decizie. „Kate i-a spus lui William că, dacă are aprobarea medicului ei, este hotărâtă să apară la acel eveniment”, a declarat o sursă din interior. De la primirea diagnosticului, William a fost foarte atent la sănătatea soției sale, cerând Palatului Kensington să nu împărtășească alte detalii despre starea ei.

Ministerul Apărării din Marea Britanie a anunțat recent detalii despre Trooping the Colour, programată pentru 15 iunie, cu repetiții pe 1 și 8 iunie. Într-un comunicat, Ministerul a menționat că Prințesa de Wales va trece în revistă trupele pe 8 iunie. În replică, Palatul Kensington a subliniat că Ministerul Apărării nu poate confirma participarea lui Kate Middleton. „Palatul Kensington nu a fost consultat cu privire la acest anunț, iar participarea lui Kate va fi confirmată doar de palat”, au transmis reprezentanții palatului.

Această perioadă dificilă pentru Prințesa de Wales și familia sa este marcată de sprijinul și solidaritatea publicului, reflectate în numeroasele mesaje de încurajare și susținere. Rămâne de văzut dacă Kate Middleton va putea participa la Trooping the Colour, însă prioritatea principală rămâne sănătatea și recuperarea sa completă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net