Prințul William, dezvăluiri despre starea de sănătate a soției lui. Kate Middleton a lipsit de la un eveniment important

Ultima actualizare:

Prințul William a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton în această săptămână, la aproape trei luni după ce Prințesa de Wales a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. , Acesta a declarat: „Se simte mai bine, mulțumesc. I-ar fi plăcut să fie aici astăzi”.

Prințul William și Kate Middleton Foto: arhivă Click!
Prințul William și Kate Middleton Foto: arhivă Click!

Ce a transmis prințul William despre starea de sănătate a lui Kate

Prințul William a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton, la aproape trei luni după ce prințesa de Wales a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. La întâlnirea cu veteranii celui de-Al Doilea Război Mondial din Portsmouth, pentru a marca cea de a 10 aniversarea zilei Z, William a fost întrebat de unul dintre invitați dacă soția lui se simte bine. Prințul a răspuns afirmativ.

"Se simte mai bine! I-ar fi plăcut să fie astăzi, aici"

„Doream să vă întreb dacă soția dvs. se simte mai bine", a întrebat invitatul.  Prințul William a răspuns: „Da, se simte mai bine! I-ar fi plăcut să fie astăzi, aici. Tocmai le-ar fi reamintit tuturor cum bunica ei a servit în unitatea militară din Bletchley. Așa că are multe în comun cu multe dintre doamnele de aici, care au activat în Bletchley."

Kate a anunțat într-un mesaj video, în luna martie, că a fost diagnosticată cu cancer după ce a suferit o operație abdominală, în luna ianuarie. Potrivit Palatului Kensington, prințesa a început deja chimioterapia la sfârșitul lunii februarie.

Kate, surprinsă pentru prima dată în public după anunțul său 

Kate Middleton a fost surprinsă recent în public, pe fondul tratamentului împotriva cancerului. Prințesa de Wales a rămas departe de ochii publicului de când și-a anunțat diagnosticul de cancer în martie, în timp ce face chimioterapie. Cu toate acestea, Kate a fost văzută recent în oraș cu familia ei și făcând comisioane singură, spun sursele PEOPLE.

Între timp, Palatul Buckingham a primit „zeci de mii” de urări de bine pentru Kate Middleton prin intermediul scrisorilor și al cadourilor, relatează Daily Mail. Pe 20 mai, Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood a publicat un nou raport referitor la inițiativa Prințesei de Wales care încurajează companiile să creeze condițiile potrivite pentru a ajuta părinții și copiii lor, parte a activității sale regale axate pe importanța primilor cinci ani din viața unui copil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
supermarket 5202138 1280 jpg
BeFunky collage (33) jpg
menopauza jpg
chescake jpg
colier 1 jpg
maggie smith jpeg
WhatsApp Video 2024 09 27 at 12 19 25 mp4 thumbnail png
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net