Kate Middleton, complet transformată după chimioterapie. Cum a ajuns să arate soția prințului William

#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton, Prințesa de Wales, trece prin schimbări fizice drastice din cauza luptei cu cancerul. Diagnosticul și tratamentul cu chimioterapie preventivă au transformat complet aspectul fizic al soției Prințului William, lăsând-o „devastată emoțional”.

Kate Middleton. Foto: arhiva personală.
Kate Middleton. Foto: arhiva personală.

Potrivit unui raport al publicației Globe, Kate Middleton a pierdut mult în greutate și și-a pierdut părul din cauza chimioterapiei. Sursa regală a menționat că „părul ei era coroana frumuseții sale, dar se pare că îi cădea în smocuri și este posibil ca acum să fie complet cheală”. De asemenea, tratamentul ar putea provoca o „menopauză precoce”, lucru care ar fi devastator pentru Kate, cunoscută pentru dragostea sa pentru copii.

În luna martie, Kate Middleton a clarificat speculațiile despre sănătatea sa printr-un mesaj video emoționant. A dezvăluit că, în urma unei operații chirurgicale abdominale la care a fost supusă pe 17 ianuarie 2024, a fost diagnosticată cu cancer. De atunci, Prințesa urmează un tratament anticanceros intens. Sursa regală a descris-o ca fiind „scheletică”, iar pierderea părului și posibilele efecte ale tratamentului asupra fertilității sunt devastatoare din punct de vedere emoțional.

Cu toate acestea, Kate Middleton își păstrează spiritul de luptătoare. „În ciuda a tot ceea ce îndură Kate, ea este o adevărată Prințesă Războinică și credem că ar continua să facă apariții publice dacă ar putea. Ar dori să fie un exemplu pentru cei care trec prin chimioterapie debilitantă și ar putea fi o inspirație pentru alții”, a spus sursa regală.

Reîntoarcerea lui Kate Middleton la atribuțiile regale

Presa internațională speculează intens despre momentul în care Kate Middleton va reveni în spațiul public și își va relua îndatoririle regale. The Daily Beast raportează că Prințesa de Wales ar putea să nu fie văzută public până anul viitor, în timp ce Daily Mail menționează că prietenii lui Kate cred că „s-ar putea să nu o mai vedem pe Catherine până în toamnă – și numai atunci dacă și-a revenit pe deplin”.

Palatul Buckingham evită să ofere detalii concrete despre starea de sănătate a Prințesei, subliniind că nu există un orar stabilit pentru întoarcerea ei la muncă. Recent, a fost anunțat că va lipsi de la parada de ziua regelui, cunoscută sub numele de Trooping the Colour. Biroul ei a menționat că Prințesa are nevoie de „spațiu și timp” pentru a se recupera complet.

Lupta cu cancerul și efectele chimioterapiei au adus schimbări semnificative în viața și aspectul fizic al lui Kate Middleton. Cu toate acestea, spiritul ei de luptătoare și dorința de a fi un exemplu de reziliență pentru alții rămân neclintite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
supermarket 5202138 1280 jpg
BeFunky collage (33) jpg
menopauza jpg
chescake jpg
colier 1 jpg
maggie smith jpeg
WhatsApp Video 2024 09 27 at 12 19 25 mp4 thumbnail png
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net