Rareș Sipoș a dedicat titlul memoriei surorii decedate la doar 15 ani

Momente emoționante la finalul Campionatelor Naționale de tenis de masă. Campion în premieră la masculin, Rareș Sipoș (22 de ani) i-a dedicat titlul surorii mai mici, Rocsana, decedată anul trecut la doar 15 ani, după un accident de mașină.

Rareș Sipoș i-a dedicat victoria memoriei surorii sale, Rocsana (FOTO: SportsNet)
Rareș Sipoș i-a dedicat victoria memoriei surorii sale, Rocsana (FOTO: SportsNet)

La finalul competiției câștigate după o finală disputată cu Hunor Szocs, Rareș a făcut, cu lacrimi în ochi, turul sălii cu un tricou pe care era imprimat chipul surorii mai mici. „Această medalie înseamnă foarte mult. Vreau să dedic acest trofeu surorii mele, Rocsana și părinților mei și sper ca în timp să putem trece peste această tragedie. Le mulțumesc din suflet și prietenilor mei pentru că au fost alături de mine și nu m-au lăsat să cad”, a declarat Rareș Șipoș. Și Rocsana a practicat tenisul de masă, urmând exemplul fratelui său, dar apoi s-a îndrăgostit de volei, fiind jucătoare la Academia de Volei Pîrv 11 și acceptată la grupa de performanță a LPS Cluj-Napoca. Din păcate, un accident de mașină produs la 10 iulie 2021 i-a curmat viața la doar 15 ani, dar ea a rămas pentru totdeauna în amintirea familiei, a prietenilor și a iubitorilor sportului din Cluj-Napoca și nu numai. Iar acum, prin această medalie memoria ei a fost cinstită încă o dată de fratele ei mai mare, care o iubea ca pe ochii din cap și care a fost chiar la un pas să se lase de sport după ce tragedia a lovit familia. De altfel, Rareș îi dedică ei toate succesele pe care le obține.

Din luna septembrie 2021, la Cluj-Napoca se desfășoară un turneu de volei în cinstea Rocsanei Sipoș. Despre acesta a scris cu multă emoție cunoscutul jurnalist clujean Ovidiu Blag.

Bernadette Szocs a cucerit trei titluri naționale

La feminin, titlul a fost cucerit de Bernadette Szocs, care a făcut campionatul perfect, cucerit aurul la simplu, dublu mixt și dublu feminin! „Sunt foarte fericită pentru că mi s-a îndeplinit visul. Mi-am dorit foarte mult să câștig toate probele și sunt mândră de jocul pe care l-am făcut și că psihic am fost foarte puternică”, a declarat Bernie după finale.

Eliza Samara, proaspătă câștigătoare a Ligii Campionilor cu echipa poloneză KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg, a fost nevoită să abandoneze în semifinale din cauza unei accidentări la spate și nu a mai putut să joace în proba de dublu mixt. „Am încercat să evit operația, dar, din păcate, nu știu când mă ia spatele. Anul trecut am jucat cu injecții și infiltrații, am încercat orice și pastile foarte puternice și injecții cu vitamine, colagen și cortizon. Mă operez în mai, pentru ca în august să fiu în formă la Europenele de la Munchen”, a declarat Eliza.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net