S-a stabilit când va juca Simona Halep meciul revenirii în tenis, la Hong Kong

Doar o zi o mai desparte pe Simona Halep de revenirea ei în circuitul de tenis, sportiva în vârstă de 33 de ani urmând să joace, miercuri, în primul tur la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong. Potrivit programului anunţat de organizatori, românca va evolua în jurul prânzului, raportat la ora țării noastre. 

Simona Halep revine pe teren, după patru luni (FOTO: EPA)
Simona Halep revine pe teren, după patru luni (FOTO: EPA)

Între timp ocupantă a locului 1130 WTA şi beneficiară a unui wild card, Halep își va măsura forțele în primul tur al competuției cu sportiva australiană Arina Rodionova (114 WTA), cele două fiind în fața primei întâlniri în circuit. Meciul este programat să se dispute pe terenul central, fiind al patrulea, după două întâlniri de dublu şi una de simplu - partidele încep la ora 09.00, astfel încât e de așteptat ca românca să intre în arenă în jurul orei 13.30, meciul nefiind televizat. În cazul unei victorii, sportiva originară din Constanța ar urma să se dueleze cu învingătoarea confruntării dintre Peangtarn Plipuech (Thailanda) și Anna Blinkova (Rusia).

Al treilea meci pentru româncă, după revenirea în circuitul de tenis

De categorie 125 WTA, Hong Kong pune în joc premii în valoare totală de 115.000 de dolari și se desfășoară în perioada 30 septembrie-6 octombrie, principala favorită fiind americanca Emma Navarro, care a primit un wild card pentru a participa la acest turneu.
Revenind la Halep, românca a disputat, anul acesta, doar două meciuri oficiale, după decizia primită la Lausanne, care i-a permis să revină în tenis, în urma acuzelor de dopaj - fostul lider mondial s-a întors în circuitul WTA, în martie, când a pierdut în fața spanioloaicei Paula Badosa, în turneul WTA 1000 de la Miami, iar, în mai, s-a retras, după un set câștigat în fața americancei McCartney Kessler, acuzând o accidentare la genunchi, care a ținut-o pe bară aproximativ patru luni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Maximilian Ibrahimovic jpg
David Popovici Facebook jpg
Razvan Marin (EPA) jpg
Marius Croitoru, Sportpictures jpg
Lewis Hamilton (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
rapid otelul jpg
combo birligea si mama lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net