Ion Țiriac, neimpresionat de noul antrenor al lui Halep: „Ciorbă reîncălzită”

Ultima actualizare:

După ce Simona Halep a anunțat o colaborare prin care speră să se reinventeze și să revină în primplanul tenisului mondial, Ion Țiriac a comentat alegerea sportivei române. Concret, Halep a dezvăluit că reia pregătirea cu Daniel Dobre, care are misiunea să o antreneze în revenirea ei pe teren, în contextul în care sportiva face tot ce poate pentru a fi din nou pe terenul de tenis, după ce, în ultimele luni, accidentările i-au dat mari bătăi de cap.

Simona Halep a reluat colaborarea cu un fost antrenor (FOTO: Facebook)
Simona Halep a reluat colaborarea cu un fost antrenor (FOTO: Facebook)

Practic, românca este la a doua colaborare cu Dobre, care i-a fost alături și în urmă cu câțiva ani, în 2019, când Halep „defila” la Wimbledon, triumfând - pe atunci, Halep a avut un parcurs ireproșabil sub comanda lui Dobre, câștigând turneul de Grand Slam, după ce o învingea pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

S-a tratat în Italia, în speranța că va reveni în tenisul mare

„Un mic update pentru susținătorii mei: în primul rând vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase! Am fost în Italia la recomandarea domnului Dobre pentru a încerca să rezolv cu accidentarea. A fost o deplasare benefică și mă bucur tare mult să îl am alături pe domnul Dobre. Sper să revin curând pe teren”, a fost mesajul recent al lui Halep, despre alegerea antrenorului său. 
Totuși, Țiriac s-a arătat rezervat în privința deciziei, omul de afaceri în vârstă de 85 de ani considerând că astfel de reîntoarceri în staff nu sunt de bun augur și declarând: „Nu cred în reîncălzit ciorbe. Dar... Dobre a fost un antrenor bun, știe despre ce e vorba”. Mai departe, Halep a primit recomandarea de a urma un tratament la o clinică din Italia, în încercarea de a-și rezolva probleme cu genunchii și în speranța că ar putea reveni la un nivel înalt în tenis. De altfel, românca s-a arătat optimistă, declarând că se vede jucând în meciuri oficiale, în ultimele luni ale anului 2024.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net