Semnalul de alarmă tras de Novak Djoković către organizatorii US Open

Novak Djoković n-a avut o misiune ușoară la US Open, acolo unde sârbul în vârstă de 37 de ani a reușit să acceadă în turul secund. Ocupantul locului doi în ierarhia ATP a avut nevoie de două ore și șapte minute pentru a trece de prima rundă, învingându-l, luni spre marți, pe moldoveanul Radu Albot (138 ATP), scor 6-2, 6-2, 6-4.

Novak Djoković, ocupantul locului secund în clasamentul ATP (FOTO: EPA)
Novak Djoković, ocupantul locului secund în clasamentul ATP (FOTO: EPA)

Campionul en-titre de la US Open a tras, însă, un semnal de alarmă către organizatorii competiției de tenis, în contextul în care a fost programat să joace în ultimul meci de pe arena „Arthur Ashe”, în ziua inaugurală a turneului. Cu toate că sesiunea de seară începe la ora 19.00, cei doi au așteptat aproximativ două ore și jumătate, până au putut intra pe teren, dată fiind durata partidei de dinainte. 

„Bateriile mele sunt foarte jos”

„Ei, bine, faptul că îmbătrânesc nu cred că ajută, atunci când trebuie să fii treaz și să joci la ora atât de târzii. Simt, știți, că bateriile mele sunt foarte jos, acum... Aproape că se termină! A fost o așteptare lungă, sincer. Am crezut că voi intra pe teren, pe la 20.15. Cred că trebuie să accepți, nu ai ce face... Îmi place să joc meciuri în sesiunea de seară, dar prefer să intru primul pe teren. Sper să am mai multe șanse să evoluez seara și să fiu programat la început, ca să putem începe la o oră mai decentă și să încheiem la fel. Îmi închipui că pentru fani este ceva special legat de aceste finaluri târzii, mai ales cele care trec de miezul nopții. Pentru noi, nu știu ce să zic... Nu prea e ceea ce îți dorești, dar dacă obții victoria, atunci totul e bine”, a declarat Djoković.
Mai departe, sârbul își va măsura forțele cu un compatriot, Laslo Djere (109 ATP), având avantajul de 2-0 în meciurile directe. De-a lungul carierei sale din acest sport, Djoković s-a impus în patru rânduri, în anii 2011, 2015, 2018 și 2023.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net