Scene halucinante la Indian Wells. Carlos Alcaraz, atacat de albine la meciul cu Zverev: „Îmi era frică!” VIDEO

Carlos Alcaraz a fost atacat de albine la meciul cu Zverev de la Indian Wells. Sportivul a spus că a simțit frică, iar oficialii turneului au chemat pe teren un apicultor, pentru a rezolva problema.

Invazie de albine la meci Foto: captură video
Invazie de albine la meci Foto: captură video

Invazia albinelor a surprins pe toată lumea, iar Alcaraz a fost chiar înțepat de una dintre acestea. „Am văzut câteva albine în jur, dar am crezut că sunt doar câteva, nu prea multe. Dar am văzut cerul şi erau mii zburând, unele erau lipite de părul meu, altele veneau spre mine. A fost o nebunie. Am încercat să stau departe de ele, dar a fost imposibil" au fost primele cuvinte ale lui Carlos Alcaraz.

Ce a mai declarat Alcatraz

Când am intrat pe teren, erau câteva albine în colţ, ne deranjau. Nu puteam să începem să jucăm din nou. Când am decis să ne încălzim un pic să vedem cum merge, am lovit câteva mingi şi am văzut câteva albine în jurul meu. Nu puteam să mă concentrez pe minge, mă concentram pe albine şi încercam să le ţin la distanţă.

De aceea ne-am oprit de câteva ori înainte de a reîncepe meciul. După aceea, am decis să ne încălzim şi am văzut că albinele nu mai erau prin preajmă. Am încercat să nu mă mai gândesc la ele. A fost un meci foarte important pentru mine. M-am surprins pe mine însumi că am rămas concentrat pe meci, nu pe albine", a mai declarat Alcaraz.

Un apicultor a rezolvat situația 

Partida cu Alexander Sverev a fost reluată abia după o oră şi 48 de minute, și numai după ce a fost „convocat” un apicultor, ca să gestioneze situația.

Deținătorul titlului la Indian Wells, Alcaraz l-a învins pe jucătorul german în două seturi,  6-3, 6-1, iar sâmbătă îl va întâlni în semifinale pe italianul Jannik Sinner, care a trecut la rândul său în două seturi, 6-3, 6-3, de cehul Jiri Lehecka.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net