Și-a tatuat numele campioanei de la Wimbledon, după un pariu pierdut

Ultima actualizare:

Jucătoarea kazahă Elena Rybakina (25 WTA) a povestit, în cadrul unui interviu pentru „The Guardian„ că antrenorul său, Stefano Vukov, şi-a tatuat numele ei ca urmare a unui pariu.

Elena Rybakina a cucerit Wimbledon, vara aceasta (FOTO: EPA)
Elena Rybakina a cucerit Wimbledon, vara aceasta (FOTO: EPA)

Prinsoarea a fost pusă în februarie 2020, în timpul turneului Qatar Open, când Elena Rybakina a făcut un pariu cu antrenorul ei - el urma să îşi tatueze numele ei, dacă ea reușea să câștige turneul de la Wimbledon.

Timpul a trecut, sportiva a uitat de „înțelegere”, iar sportul a trecut cumva în plan secund, după debutul pandemiei de coronavirus. Totuși, vara aceasta, Elena Rybakina a ridicat deasupra capului trofeul de la Wimbledon, iar antrenorul său s-a ținut de cuvânt. Astăzi, are tatuat numele sportivei din Kazahstan pe brațul drept. 

„Uitasem de pariu şi ne amuzam. Înainte de finală, el mi-a spus că o să-şi facă tatuajul. Şi l-a făcut. Pentru mine asta este o nebunie, nu-mi vine să cred. Însă asta este situaţia. A fost un pariu”, a rememorat Elena Rybakina. Jucătoarea de tenis în vârstă de 23 de ani a câştigat turneul de la Wimbledon, după ce a învins-o în ultimul act pe tunisiana Ons Jabeur, scor 3-6, 6-2, 6-2.

Stefano Vukov este un antrenor croat de tenis, lăsând în urmă ipostaza de jucător, din care a participat la numeroase turnee ITF, palmaresul său numărând 12 turnee câștigate în ITF, ATP și Cupa David. În vârstă de 35 de ani, Stefano Vukov s-a remarcat ca antrenor, după ce a propulsat-o pe Elena Rybakina în jucătoarele de top ale ierarhiei mondiale a tenisului feminin. 

S-a logodit cu antrenorul său

O altă știre din lumea tenisului a adus în centrul atenției că jucătoarea Petra Kvitová (21 WTA) s-a logodit cu antrenorul său, Jiri Vanek. 

Petra Kvitová si antrenorul ei, Jiri Vanek (FOTO: Instagram)
Petra Kvitová si antrenorul ei, Jiri Vanek (FOTO: Instagram)

„Voiam să împărtăşim cu voi o veste bună... Am spus «da». în locul meu special”, a anunțat Petra Kvitová, pe conturile sale din social media, ataşând o fotografie cu ea şi cu logodnicul său.

Poza cu cei doi îi înfățișează la All England Lawn Tennis Club, unde Petra Kvitová a câştigat trofeul la Wimbledon, în 2011 şi în 2014. La cei 32 de ani ai săi, sportiva este antrenată, din noiembrie 2016, de Jiri Vanek, acesta din urmă având 44 de ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net