Simona Halep, calificare spectaculoasă în sferturi la Wimbledon

Ultima actualizare:

Simona Halep nu a învins-o, ci a „spulberat-o” pe a patra jucătoare a lumii, spaniola Paula Badosa, în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon. Ea chiar a demonstrat că are tot dreptul să fie considerată marea favorită a turneului.

Simona Halep și bucuria calificării în sferturile de finală la Wimbledon (FOTO: EPA)
Simona Halep și bucuria calificării în sferturile de finală la Wimbledon (FOTO: EPA)

Românca s-a impus cu scorul de 6-1, 6-2 la capătul unui meci care nu a durat decât 59 de minute. Constănțeanca a jucat aproape perfect și și-a transformat adversara, pe Paula Badosa, într-un simplu sparring partner, dar nici acela de calitate. Astfel, Simona s-a calificat în sferturile de finală, acolo unde va juca împotriva americancei Amanda Anisimova. Nimeni alta decât învinsa sa de acum 12 zile, de la Bad Homburg, tot pe iarbă, acolo unde Halep se impunea cu scorul de 6-2, 6-1! Chiar și fără acest rezultat recent, Halep pornea favorită, de altfel ea este acum marea favorită a turneului, având în vedere ce jucătoare au rămas în cursă.â

A fost primul meci disputat pe Arena Centrală de Simona Halep la actuala ediție

Nu doar palmaresul, ci și forma extraordinară pe care o arată o plasează acolo, în capul listei favoritelor. Ea nu a pierdut nici un set în actualul turneu, ceea ce e foarte greu pe iarbă. ”Nu m-am gândit la acest lucru, că nu am pierdut set la actuala ediție. Joc mai bine de la o zi la alta. De abia aștept următorul meci! Mi-a fost dor să joc pe Arena Centrală, au trecut trei ani de când am mai evoluat aici. Este ceva special pentru mine. Este un teren nemaipomenit și e o plăcere să joc aici. Am mai jucat împotriva Paulei, știam că este o adversară periculoasă, dar eu m-am simțit bine pe teren”, a declarat Simona Halep la interviul de după meci, conform gsp.ro. Ea a mai cucerit trofeul în urmă cu trei ani, la ediția 2019, devenind prima reprezentantă a României care a triumfat în proba de simplu la Grand Slam-ul pe iarbă.

Partida dintre Simona Halep și Amanda Anisimova va avea loc miercuri, la o oră ce va fi anunțată de organizatori. Este foarte probabil ca el să aibă loc tot pe Arena Centrală.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net