Simona Halep s-a mutat într-un apartament de lux în Capitală și a plătit cât pentru o locuință în Beverly Hills

Ultima actualizare:

Simona Halep continuă să facă schimbări importante în viața ei. Dacă anul trecut s-a despărțit de soțul ei, Toni Iuruc, iar anul acesta a vândut vila în care locuia cu acesta, acum, sportiva s-a mutat în casă nouă. Și-a ales un apartament de lux din nordul Capitalei într-un complex rezidențial extrem de scump.

image

Vila în care cei doi au locuit după nuntă a fost vândută recent. Situată în cartierul Primăverii, unul dintre cele mai scumpe din București, Halep ar fi obținut pe ea o sumă fabuloasă, 5 milioane de euro, scrie presa sportivă

Între timp, sportiva de 31 de ani și-a ales noua casă într-un cartier de lux în nordul Capitalei. Blocul în care s-a mutat Simona Halep este construit recent, beneficiază de o grădină proprie și parcare subterană, iar prețurile sunt amețitoare. Acestea variază între 840.000 și 4.000.000 de euro potrivit aceleiași surse, în funcție de numărul camerelor. 

Simona Halep ar fi plătit pe noua ei proprietate un milion de euro. Este vorba despre o locuință compusă din 3 camere.

Foto: Rahmaninov Residence
Foto: Rahmaninov Residence

Blocul a fost ridicat de trei investitori: Gheorghe Stelian, zis Stelu ANRP, Dorin Mateiu, supranumit „regele mezelurilor” din Transilvania, și antrenorul Cosmin Olăroiu.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu pentru consum de Roxadustat și a anunțat încă din prima zi că va face tot ce îi stă în putință pentru a-și dovedi nevinovăția. Ea riscă 4 ani de suspendare. 

Verdictul, însă, în procesul de dopaj întârzie.

Ea este apărată de cel mai bun avocat sportiv din India, Srinivasan Saimani.

„Am reprezentat sportivi în chestiuni în care procedurile au înregistrat întârzieri semnificative de la data emiterii notificării de acuzare. De partea cealaltă, vorbim despre un sistem supraîncărcat, care lucrează peste program pentru a gestiona numărul de cazuri anti-doping.

Reglementările prevăd includerea perioadei de suspendare provizorie în sancțiunea finală, dar asta nu compensează timpul pierdut în așteptarea deciziei, departe de antrenamente și competiții”, a scris Srinivasan Saimani pe contul său de Twitter.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net