Sorana Cîrstea „zburdă” la Indian Wells: a ajuns deja în turul trei

Ultima actualizare:

Sorana Cîrstea (83WTA) „defilează” la Indian Wells, acolo unde a ajuns deja în turul trei al competiției, profitând de retragerea adversarei sale, americanca Madison Keys (20 WTA), la scorul de 6-1.

Sorana Cîrstea ocupă numărul 83 în clasamentul WTA (FOTO: Getty Images)
Sorana Cîrstea ocupă numărul 83 în clasamentul WTA (FOTO: Getty Images)

Până în momentul retragerii, românca domina jocul, moment în care adversara sa, cea de-a 19-a favorită a turneului, a chemat doctorul pe teren, în timpul pauzei. Sportiva a acuzat o stare de greață, care s-a dovedit a fi problematică și nu a mai putut continua partida, disputată duminică. Astfel, Sorana Cîrstea a ajuns în 16-imile de finală, după nici jumătate de oră de joc. În urma acestui duel, conaționala noastră are 2-0 în întâlnirile directe cu Madison Keys. Anterior, Sorana Cîrstea s-a mai impus, în primul tur la Madrid 2019, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.
Mai departe, românca va întâlni o altă sportivă din SUA, în turul al treilea. Aceasta se va duela pentru un loc în optimile de finală cu Bernarda Pera (43 WTA), cea care a trecut de rusoaica Ludmilla Samsonova (12 WTA), scor 2-6, 7-6(8), 7-6(6). Pentru evoluțiile de până acum, Sorana Cîrstea are asigurat un cec în valoare de peste 55.000 de dolari și, dacă va mai câștiga un meci, suma va depăși 96.000 de dolari, în vreme ce aceea care va ridica deasupra capului trofeul va avea nu mai puțin de 1,26 milioane de dolari.

Bianca Andreescu și Emma Răducanu, pe val

Canadianca de origine română Bianca Andreescu (36 WTA) s-a calificat, de asemenea, în turul trei la Indian Wells, după victoria în fața americancei Peyton Stearns (126 WTA), scor 4-6, 6-4, 6-3. Mai departe, Bianca Andreescu se va duela cu poloneza Iga Świątek, liderul mondial WTA. Canadianca are motive să spere la mai mult, dat fiind faptul că, în 2019, a reușit să cucerească turneul de la Indian Wells. Britanica de origine română Emma Răducanu (77 WTA) a arătat o formă bună și ea şi a învins-o cu 7-6 (7/3), 6-2 pe poloneza Magda Linette (21 WTA), urmând să o înfrunte pe brazilianca Beatriz Haddad Maia (13 WTA).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net