Tatuajele care o inspiră pe Andreea Prisăcariu, debutanta noastră din Fed Cup

Ultima actualizare:

Echipa de FedCup a României și-a găsit salvarea și în Andreea Prisăcariu, o jucătoare de tenis care traversează cea mai bună perioadă din cariera sa și care o înlocuiește pe Raluca Olaru, în confruntarea pe care țara noastră o va avea în Polonia, în weekend.

Andreea Prisăcariu este debutantă în echipa de Fed Cup a României (FOTO: Profimedia)
Andreea Prisăcariu este debutantă în echipa de Fed Cup a României (FOTO: Profimedia)

În vârstă de 22 de ani, tenismena a fost campioană la trei categorii de vârstă și, în prezent, ocupă cel mai bun loc al său în ierarhia de dublu a tenisului mondial feminin – 198, în timp ce la simplu e pe 324. Dar în ceea ce privește nonconformisul, Andreea Prisăcariu se numără printre aceia care nu se sfiesc să se arate întocmai așa cum sunt, pentru că vorbim despre una dintre cele mai tatuate sportive din circuitul de tenis. Ea are cel puțin 21 de tatuaje, fiecare cu o semnificație personală. „Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea”, povestea sportiva, în urmă cu ceva timp, pentru ”Gazeta Sporturilor”.  

Lupul tatuat pe umărul stâng are o însemnătate aparte pentru Andreea Prisăcariu (FOTO: Instagram)
Lupul tatuat pe umărul stâng are o însemnătate aparte pentru Andreea Prisăcariu (FOTO: Instagram)

Însă, printre cele mai dragi și profunde îi sunt acelea dedicate familiei ei: „Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei. N-am cum să le regret. Fac parte din mine, au făcut parte din familia mea, mă reprezintă”, mai spunea jucătoarea.

Andreea Prisăcariu se alătură, astfel, grupului de tenismene care nu s-au sfiit să se tatueze, în care le mai regăsim pe slovena Polona Hercog (29 de ani, 47 WTA) și americanca Bethanie Mattek-Sands (35 de ani, 20 WTA la dublu), două dintre cele mai tatuate jucătoare.

România înfruntă Polonia în barajul din Fed Cup

România va întâlni Polonia la fosta competiție Fed Cup, actuala „Billie Jean King” Cup 2022.  Duelul va avea loc la Radom, iar partidele vor avea loc pe 15 şi 16 aprilie. Ele contează pentru calificări. Învingătoarea va merge la Turneul Final 2022, în vreme ce învinsa va disputa un baraj de rămânere în Grupa Mondială. Horia Tecău, care va debuta în funcția de căpitan nejucător, s-a văzut nevoit să regândească în ultimul moment echipa, formată până la urmă, din Irina Begu (63 WTA), Mihaela Buzărnescu (123), Andreea Mitu (103 WTA dublu) și Andreea Prisăcariu (200 WTA dublu). Monica Niculescu a fost confirmată cu COVID19 în ultima clipă, iar Raluca Olaru și Gabriela Ruse au avut, recent, virusul și au nevoie de mai mult timp pentru a se recupera.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net