Un luptător internațional a murit la doar 38 de ani, „răpus” de cancer

Unul dintre cei mai buni luptători din artele marțiale mixte, fostul luptător UFC, Anthony Johnson, a murit din pricina uneia dintre cele mai crude boli - cancerul.

Anthony Johnson (stânga) a pierdut lupta cu cancerul (FOTO: Getty Images)
Anthony Johnson (stânga) a pierdut lupta cu cancerul (FOTO: Getty Images)

Fostul sportiv a încercat să se lupte cu boala o perioadă îndelungată, însă aceasta „l-a răpus”, decedând din cauza unei insuficiențe a organelor, provocată de o formă rară de cancer, potrivit „The Scottish Sun”. La cei 38 de ani ai săi, Anthony Johnson va rămâne cunoscut drept unul dintre cei mai buni luptători din sportul său, în apogeul carierei remarcându-se prin victorii prin knockout împotriva fostului campion la categoria grea Glover Teixeira și Alexander Gustafsson și dominând perioada dintre 2007 și 2017. 

Boala necruțătoare i-a fost descoperită, în luna octombrie a anului trecut, când fostul sportiv s-a văzut nevoit să abandoneze într-un meci. „Aș vrea cu adevărat să intru în detalii despre cât de bolnav sunt, de fapt. Știu doar că am nevoie de cât mai multe rugăciuni posibile și sper să ne revedem în 2022”, declara atunci Anthony Johnson. „Nu mi-a fost niciodată mai frică în viața mea de nimic, dar rămân puternic cu sprijinul prietenilor și familiei”, mărturisea acesta. 

Vestea că Anthony Johnson nu mai este nu a lăsat indiferentă lumea sportului, reacțiile pe social media făcându-și repede apariția. „RIP Anthony 'Rumble' Johnson. Unul dintre cei mai prolifici artiști KO pe care i-a văzut vreodată sportul nostru. Rugăciunile mele se adresează familiei lui și tuturor celor afectați de această tragedie”, a notat luptătorul american de MMA Michael Chiesa pe contul său de Twitter. „Odihnește-te, fratele meu. Pentru un tip care a pus frică în inima atâtor oameni, Anthony Johnson a fost o persoană grijulie”, a consemnat și fostul luptător la categoria grea și ușoară UFC, Daniel Cormier. „Îmi sfâșie inima să aflu vestea tragică că Anthony „Rumble” Johnson a murit. Am un afiș cu el lângă biroul meu. Gândurile și rugăciunile mele sunt la familia și prietenii lui”, a mai spus comentatorul UFC, John Gooden.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
fata diavol jpg
dog 1168663 1920 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Fost interlop cunoscut preda la un liceu din turda png
image
image
image
image
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg
Germania protest jpg
Olivier Giroud, Getty jpg