Un nou început: Halep și-a format echipa cu care vrea să revină în tenisul mare

După meciul revenirii în tenisul mare, în contextul în care TAS i-a redus pedeapsa de suspendare, de la patru ani la nouă luni, Simona Halep a comentat situația sa, vorbind despre echipa pe care și-a ales-o, în drumul și încercarea de a reveni în tenisul mare. 

Simona Halep, din nou în tenisul mare (FOTO: EPA)
Simona Halep, din nou în tenisul mare (FOTO: EPA)

„E o bucurie foarte mare să mă reîntorc pe teren la un turneu atât de mare (n.r. Miami Open). Poate m-am grăbit, m-am aruncat la un nivel foarte înalt, dar nu a fost rău. Mă bucur foarte mult că am venit şi am jucat. Am retrăit meciurile pe care le-am făcut. Am îmbrăţişat atât de multă lume în perioada asta... Mulţumesc pentru întâmpinarea călduroasă pe care am avut-o din partea tuturor”, a declarat Halep, potrivit DigiSport, reiterând faptul că Jocurile Olimpice din Franța, programate în această vară, rămân o prioritate pentru ea: „Îmi doresc tare mult să fiu la Olimpiadă, la Paris. O să se joace la Roland Garros, unde eu mă simt cel ma bine şi sper să fac treabă bună”.

Cine este noul antrenor al Simonei Halep

Carlos Martínez a antrenat-o și pe Daria Kasatkina (FOTO: EPA)
Carlos Martínez a antrenat-o și pe Daria Kasatkina (FOTO: EPA)

Românca a povestit şi despre noul său antrenor, cu care speră să aibă o colaborare bună: „Am vorbit cu Carlos Martínez o să am o perioadă de cunoaştere după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult şi îi admir munca. Sper să ne înţelegem şi să facem treabă bună împreună”. De altfel, fosta lideră a tenisului feminin mondial l-a lăudat pe Darren Cahill, cu care a lucrat în trecut, declarând că „e un om deosebit”, care îi e „prieten”, și a cărui „susținere necondiționată a fost senzațională”, pe parcursul perioadei de un an și jumătate, în care Halep a stat pe bară, date fiind acuzele de dopaj.
De origine spaniolă, antrenorul Carlos Martínez-Comet are 49 de ani și le-a mai antrenat, de-a lungul timpului, pe rusoaicele Svetlana Kuznetsova și Daria Kasatkina, iar cel mai recent parteneriat l-a avut cu ucraineanca Kateryna Baindl. În tenisul masculin, Martínez i-a pregătit pe Feliciano López și Marc López. Fost număr 180 ATP în proba de dublu, Carlos Martínez se poate mândri, ca antrenor, cu performanța de a o fi ajutat pe Svetlana Kuznetsova să ajungă la Turneul Campioanelor, în 2016. De altfel, tot atunci, Martínez a condus-o pe Kuznetsova către două titluri în WTA, cucerite la Sydney și Moscova, jucătoarea evoluând în trei finale de turneu WTA 1000 sub îndrumarea sa, la Indian Wells, Miami și Madrid. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net