8 victorii la rând pentru CFR. Campioana s-a impus la Ovidiu și păstrează distanța față de FCSB

În 17 octombrie, formația clujeană se înclina (0-2) la Mioveni, în fața Rapidului. De atunci, oamenii lui Dan Petrescu au bifat opt succese la rând, conservând un avans substanțial (8 puncte) față de a doua clasată, FCSB.

Chipciu l-a învins pe portarul Farului cu un șut plasat / Foto: sportpictures.eu
Chipciu l-a învins pe portarul Farului cu un șut plasat / Foto: sportpictures.eu

Joi seară, la Ovidiu, CFR a câștigat cu 2-0 prin golurile lui Costache (min. 37) și Chipciu (min. 90) deși a fost dominată de Farul. “Meciul ăsta a fost cel mai greu din ultimele”, a recunoscut Petrescu. ”Am întâlnit cel mai puternic adversar. Am avut mare noroc la început de meci. Meritau să înscrie. În a doua repriză ne-au dominat total. Portarul nostru a avut trei intervenţii excelente. Prima dată când am ajuns la poarta lor am marcat. Dacă vii aici şi n-ai noroc, n-ai nicio şansă”, a spus ”Bursucul”, care a abordat din nou situația în care se află formația sa, care a disputat un număr mare de meciuri din vară și până acum: ”Echipa e foarte obosită. Cu toate acestea, a reuşit să scoată un rezultat foarte mare. Sunt surprins pozitiv de această victorie, pentru că ştiam ce pregăteşte Gică”.

Dan Petrescu spune că Alibec a avut o atitudine de campion

Legat de o posibilă convocare a lui Costache la națională, Petrescu a spus că ”trebuie să nu ne grăbim. Dacă vorbim de echipa naţională poate uită să mai joace fotbal. Până la echipa naţională cred că mai are de muncit. Atitudinea lui Alibec astăzi a fost una de campion. Ceea ce trebuie să fie la CFR Cluj

Gică Hagi spune că jucătorii săi au fost superficiali în atac

Campioana a fost felicitată și de Gică Hagi pentru pragmatismul său. “Felicit CFR-ul, e o echipă pragmatică, o echipă care joacă la rezultat. Ai mei au făcut un meci foarte bun, dar e păcat că ratezi nu ştiu câte ocazii. Norocul şi-l face omul, am muncit, am produs fotbalul pe care trebuia să-l producem, dar din păcate în faţa porţii prea superficiali... Eu rămân cu rezultatul care e negativ pentru noi. Pragmatici, o echipă puternică, joacă să câştige campionatul. Noi o să luptăm, o să trebuiască să muncim în continuare să facem o echipă competitivă cu mentalitate de câştigător. Nu mă încântă cu nimic că am avut posibilităţi. Trebuie să fii agresiv în faţa posţii, nu superficial. Noi am fost superficiali, în toate aceste 5-6 meciuri cred că meritam mult mai mult. Suntem echipa cu cele mai multe faze fixe şi avem cele mai puţine goluri. Ei sunt agresivi în faţa porţii, noi nu suntem, din păcate”, a concluzionat antrenorul Farului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net