Surpriza lui Dan Petrescu pentru Gică Hagi: Alibec, titular cu Farul

Ultima actualizare:

Etapa a 20-a a Ligii 1 se va încheia joi seară cu un meci extrem de important pentru configurația superioară a clasamentului: Farul - CFR Cluj. Antrenorul campioanei, Dan Petrescu, are pregătită o mișcare surpriză: titularizarea lui Denis Alibec.

Denis Alibec va începe ca titular meciul cu Farul (FOTO: Sportpictures)
Denis Alibec va începe ca titular meciul cu Farul (FOTO: Sportpictures)

În Liga 1 nu există jucător mai talentat, dar și mai recalcitrant ca fostul component al formației Internazionale Milano. Din cauza caracterului său dificil și a ifoselor sale, el a fost exclus luna trecută de Dan Petrescu din lotul formației CFR Cluj, dar a fost reprimit la 7 decembrie. A intrat spre finalul meciului cu Jablonec (2-0) din Conference League și a dat pasa de gol la cea de-a doua reușită a lui Debeljuh, după care a fost introdus în ultimele minute ale victoriei cu CS Mioveni (scor 1-0). Acum, după cum informeză Fanatik, Dan Petrescu e decis să-l titularizeze joi seară pe Denis Alibec contra Farului Constanța, formație antrenată de bunul său prieten, Gică Hagi.

Partida, care va începe la ora 20.30, e foarte importantă pentru ambele formații. CFR Cluj are nevoie de victorie pentru că vrea să-și păstreze avansul de 8 puncte față de a doua clasată, FCSB, în timp ce constănțenii sunt obligați să învingă pentru a rămâne cu șanse în lupta pentru play-off.

De altfel, Gică Hagi a recunoscut că va face totul să câștige această partidă: “E un meci acasă, cu o echipă puternică. Vrem să facem un meci foarte bun, să ne impunem, să încercăm să dăm ritmul şi intensitatea jocului. E un meci de campionat, sunt trei puncte în joc şi ne dorim victoria. Ne dorim să câştigăm pentru că sunt puncte importante în lupta noastră pentru a fi acolo sus. Sperăm să fim în forma pe care am arătat-o în ultimele meciuri, unde am practicat un fotbal bun şi am avut şi rezultate pozitive. Sperăm să fim mai buni ca ei”, a declarat Hagi, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Gică Hagi și Dan Petrescu sunt prieteni de peste 30 de ani

În ceea ce privește duelul cu Dan Petrescu, cu care este prieten încă de la finalul anilor ’80, când erau coechipieri la Steaua și la echipa națională – cei doi, alături de Gabi Balint, erau de nedespărțit în acea perioadă – ”Regele” a declarat: “E un coleg de aceeaşi generaţie. Fiecare avem orgoliile noastre. El e un câştigător şi mie îmi place să câştig, amândoi vrem să câştigăm. Din asta va ieşi un meci puternic, bun, tactic, o să vedem de toate în meci pentru că amândoi antrenori vor dori să aducă ceva surpriză”, a mai spus Gică Hagi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net