Adrian Mutu out, Cristiano Bergodi in? Schimbări pe banca tehnică de la Rapid

Rapid a oficializat despărțirea de Adrian Mutu, sâmbătă, după un an și patru luni în care cel poreclit „Briliantul” a antrenat echipa de sub Podul Grant. Cel mai probabil, acesta va lua calea fotbalului din Azerbaidjan, în vreme ce giuleștenii au toate șansele să înceapă colaborarea cu Cristiano Bergodi.

Cristiano Bergodi, cel mai probabil urmașul lui Adrian Mutu la Rapid (FOTO: Sportpictures)
Cristiano Bergodi, cel mai probabil urmașul lui Adrian Mutu la Rapid (FOTO: Sportpictures)

Tehnicianul de 58 de ani s-a despărțit de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, la începutul lunii iunie, după ce condusese formația covăsneană, din toamna lui 2021. Acesta ar fi cel de-al treilea mandat al italianului la Rapid, la finele sezonului 2014/2015 giuleștenii retrogradând cu el în ipostaza de antrenor. 

L-ar fi dorit în continuare pe banca tehnică giuleșteană

„Decizia domnului Mutu de a pleca a creat multe discuţii în contradictoriu în club, dar nu doresc să le detaliez. Spălarea rufelor în public nu este o atitudine pe care mi-o doresc pentru Rapid. Ce mi-ar plăcea, însă, să vă mărturisesc este că, în urmă cu un an şi jumătate, când domnul Mutu a devenit antrenorul Rapidului, am avut unele temeri. Plecând de la ideea că în cariera sa de jucător a fost o vedetă incontestabilă la echipele mari la care a jucat, mi-a fost teamă să nu se comporte la fel şi din postura de antrenor. Am rămas plăcut surprins să descopăr un coleg matur, care a ştiut să se impună ca un component valoros al unei echipe, și nu ca o vedetă”, a punctat acţionarul majoritar al FC Rapid, Dan Şucu, potrivit paginii oficiale de Facebook a clubului.
Schimbarea a fost comentată și de președintele rapidiștilor, Daniel Niculae: „Îmi pare rău că Adrian a preferat un alt drum, mai ales că mai avem mai puţin de o săptămână, până la startului noului sezon de Superliga României, dar din păcate clauza pe care o avea în contract ne-a făcut imposibilă misiunea de a-l convinge să rămână. Îi urez mult succes în continuare!”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net