CFR Cluj, fabrică de bani? Prețurile jucătorilor „sar” de 14 milioane de euro

După ce Dan Petrescu și-a încheiat socotelile cu fosta campioană a României și a luat calea către fotbalul din Coreea de Sud, CFR Cluj a intrat într-o serie de modificări ale lotului. Sub comanda italianului Andrea Mandorlini, mai mulți fotbaliști sunt pe picior de plecare, sumele fixate pentru aceste transferuri fiind considerabile. 

Daniel Bîrligea (dreapta) poate pleca în schimbul a șapte milioane de euro (FOTO: Sportpictures)
Daniel Bîrligea (dreapta) poate pleca în schimbul a șapte milioane de euro (FOTO: Sportpictures)

În primă fază, CFR Cluj s-a înțeles cu Jeonbuk Hyundai Motors, echipă la care antrenează Dan Petrescu, pentru cedarea lui Nana Boateng, în schimbul sumei de două milioane de euro.
Între timp, unul dintre fotbaliștii despre care se crede că nu va mai prinde următorul sezon în Gruia este Andrei Burcă, în schimbul căruia conducerea ardelenilor așteaptă un milion de euro, cu toate ca valoarea fundașului depășește 3,5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Unele speculații indică faptul că jucătorul de 30 de ani ar avea oferte inclusiv din fotbalul saudit, unde s-ar putea duela cu Cristiano Ronaldo sau Karim Benzema.

Daniel Bîrligea, cap de afiș la gruparea ardeleană

Ceva mai bine cotat este fundașul Cristian Manea, pentru care echipa din Superliga României a setat un preț de două milioane de euro, iar atacantul ghanez Emmanuel Yeboah ar avea deja o ofertă oficială din MLS pentru 2,5 milioane de euro, însă de departe recordul îi aparține lui Daniel Bîrligea, pentru care ardelenii vor șapte milioane de euro - o echipă din Italia, angrenată în Serie B, ar fi deja dispusă să îi ofere, Parma fiind interesată de serviciile atacantului român. 
„Chiar dacă în continuare facem reduceri, suntem clubul cu cel mai mare buget. Patronul ne-a asigurat că va susține în continuare echipa. Are posibilități, poate să țină și CFR Cluj, și Universitatea Cluj, în același timp, are această forță. Asta nu înseamnă că nu ne vom alinia la reducerea cheltuielilor. Cel mai important este să însănătoșim clubul și să nu mai cheltuim exagerat de mult în comparație cu veniturile obținute”, a declarat președintele clubului, Cristi Balaj.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net