Revine în Giulești? Mircea Lucescu, așteptat în România

România este una dintre variantele pe care Dinamo Kiev le ia în calcul pentru a-și disputa meciurile de acasă, din cupele europene. Formația antrenată de Mircea Lucescu ia în considerare să evolueze la București, pe stadionul din Giulești, acolo unde ar urma să joace în turul trei preliminar din Conference League și unde Mircea Lucescu a mai fost, în două rânduri, ca antrenor la Rapid. 

Mircea Lucescu mai are un an de contract cu Dinamo Kiev (FOTO: Getty Images)
Mircea Lucescu mai are un an de contract cu Dinamo Kiev (FOTO: Getty Images)

Anterior, în contextul războiului izbucnit de Rusia în Ucraina, Dinamo Kiev a jucat meciurile din campionat acasă și în Polonia e cele din cupele continentale, la Łódź și Cracovia. „Nu e așa cum își închipuie lumea. Aici nu mai e o problemă de bani, e o problemă de a rămâne în picioare acest club și fotbalul ucrainean. Mi-aș fi dorit să fac același lucru și în România, dar nu s-a putut. La meciuri, imediat, se merge în cabină. Eram la Lviv, mai aveam 10 minut de joc, a sunat sirena și ne-am întors după o oră. Nu mi-e frică, niciodată nu mi-a fost frică, nici de operație, nici de stomatolog. Frica e aceeași, nu o împărți în război sau altceva, se poate întâmpla în orice moment”, a povestit Mircea Lucescu, despre fotbalul în vreme de război. O decizie pentru sezonul care va începe e așteptată, în următoarele săptămâni, opțiunile vehiculate fiind România, Polonia și Slovacia. 

Operat cu succes în Ucraina

În vârstă de 78 de ani, Lucescu senior se află în ultimul an de contract cu formația ucraineană, în prezent fiind în recuperare după o operație și urmând să se alăture lotului echipei sale, direct în cantonamentul din Austria. La începutul lunii mai, Dinamo Kiev a anunțat că Lucescu a trecut cu succes peste intervenția chirurgicală, după ce o lungă perioadă, antrenorul formației ucrainene s-a confruntat cu o probleme la picior, iar acesta a preferat, în detrimentul altor medici din Europa, să aibă intervenția chirurgicală în Ucraina. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net