Ianis Hagi, ultimatum de la scoțieni: ce trebuie să facă, să rămână la Rangers

Revenit pe terenul de fotbal de câteva luni, după accidentarea la genunchi care l-a ținut pe bară un an și jumătate, Ianis Hagi este un obișnuit al presei din Scoția, cel mai recent jurnaliștii punctând ce ar fi necesar să facă pentru a-și asigura locul în continuare la Glasgow Rangers. 

Ianis Hagi, apreciat la Glasgow Rangers (FOTO: Getty Images)
Ianis Hagi, apreciat la Glasgow Rangers (FOTO: Getty Images)

„Fanii își doresc să vadă un nou sezon foarte bun de la un jucător care a demonstrat că este capabil de lucruri mari. Cu angajamentul și dragostea lui față de club, acestea sunt bonusuri care se leagă perfect cu talentul său. Totuși, trebuie spus că dacă sezonul lui Hagi este din nou afectat de inconsecvență și accidentări, ar trebui să fie printre primele nume care să plece. Chiar dacă este un favorit al publicului, acest lucru nu ar trebui să influențeze viziunea clubului, al cărui obiectiv principal este succesul”, au scris scoțienii, despre jucătorul de 24 de ani. 

Ce îi lipsește pentru a fi un jucător de top

Dincolo de părerea presei, Ianis Hagi a stârnit interesul mai multor cluburi, cota lui de piață fiind aproximată la patru milioane de euro. Totuși, evoluția sa ar mai avea loc de îmbunătățiri, potrivit oamenilor din fotbalul scoțian. Alan Hutton, fost fotbalist la Rangers, a vorbit despre evoluțiile recente ale lui Ianis Hagi, punctând ce îi lipsește și unde ar mai fi de lucrat, consemnează DigiSport, citând „Football Insider”: „Se potrivește la Rangers, acum. Totuși, La Liga, unde am jucat și eu, este foarte tehnică și nu există atât de mult contact. Cred că stilul lui s-ar potrivi și acolo. Însă este puțin mai lent și cred că acesta este singurul lucru care îi lipsește pentru a-l face un jucătorul de top, îi trebuie un pic de ritm. Cred că Beale îl place și va dori să-l țină în echipă. Este diferit dacă este nefericit la club. Va trebui să vedem după pre-sezon unde îi va sta capul”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Erling Halaand (Getty Images) jpg
Simona Halep, Getty jpg
PSG Newcastle United (Getty Images) jpg
FotoJet (16) jpg
SITE Rapid Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Dani Alves (Getty Images) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Dorinel Munteanu, antrenor Otelul Galati (Facebook) jpg