Salariul lui Ianis Hagi, dezvăluit. Cât câștigă fotbalistul la Rangers

La finele lunii decembrie, Ianis Hagi a semnat prelungirea cu Glasgow Rangers, urmând să îmbrace tricoul scoțienilor, până în anul 2026.

Ianis Hagi are contract cu Glasgow Rangers, până în anul 2026 (FOTO: Getty Images)
Ianis Hagi are contract cu Glasgow Rangers, până în anul 2026 (FOTO: Getty Images)

Între timp, presa internațională a dezvăluit și partea financiară a înțelegerii: astfel, românul are un salariu anual 1.092.000 de lire sterline, cota sa aproximată de Transfermarkt fiind de cinci milioane de euro. Dacă suma este un considerabilă pentru fotbaliștii români, nu același lucru se poate spune raportat la coechipierii săi de la Rangers. Potrivit presei din Scoția, cel mai bine plătit jucător de la echipa antrenată de Michael Beale este Connor Goldson, care ar primi nu mai puțin de 1.924.000 de lire sterline pe sezon, adică aproape dublu decât Ianis Hagi. 

A stat pe bară un an și jumătate

Cert este că fiul lui Gheorghe Hagi are șansa să dea uitării perioada de un an și jumătate, în care s-a luptat cu o recuperare în urma accidentării de la genunchi, stând departe de teren atât la echipa de club, cât și la cea națională. 
Ianis Hagi îmbracă tricoul lui Rangers, din anul 2020, unde a venit de la KRC Genk. În răstimp, românul a adunat 96 de meciuri în ipostaza de jucător al scoțienilor și a marcat 16 goluri, oferind totodată 21 de pase decisive. În sezonul recent încheiat, dat fiind că a absentat foarte mult din cauza accidentării, a reușit, totuși, pe final de campanie, să prindă 11 partide și să înscrie o dată. 
Recent, Ianis Hagi a revenit la prima reprezentativă a țării noastre, în egalurile obținute de România cu Kosovo (0-0) și Elveția (2-2), în drumul spre Campionatul European din 2024. Deși o bună parte din oamenii angrenați în fotbal l-au contestat pe selecționerul Edi Iordănescu și au criticat prestația tricolorilor, Ianis Hagi s-a arătat optimist în perspectiva naționalei către EURO2024. România ocupă locul doi în grupa sa, având opt puncte, la două distanță de liderul Elveția, țara noastră fiind urmată Israel cu șapte puncte, Belarus și Kosovo cu câte trei și Andorra cu unul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net