Adrian Mutu, pe o listă a vedetelor cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale

Ultima actualizare:

Fostul fotbalist român Adrian Mutu, în prezent antrenor la CFR Cluj, a fost inclus de către britanicii de la Daily Star Sport, într-un top inedit al fotbaliștilor care au jucat în Premier League și care s-au remarcat cu obiceiuri sexuale excentrice, potrivit chiar mărturisirilor pe care ei le-au făcut în timp. Mutu apare pe această listă alături de nume precum Ashley Cole, David Beckham, Jese Rodriguez, George Best sau Sasa Curcic, scrie GSP.

Ce spunea Mutu despre cocaină

Adrian Mutu, Sportpictures jpg

Adrian Mutu are 45 de ani și duce o viață liniștită atât profesional cât și pe plan personal.  Este antrenor la CFR Cluj, ocupanta locului 3 din Superliga României. Aflat la al treilea mariaj, Mutu are și o căsnicie liniștită alături de Sandra Bachici (31 de ani).

Trecutul lui a fost destul de tumultos când a fost vorba de femei. Cât a fost jucător și-a trăit viața ma maximum. „Briliantul” este celebru atât pentru golurile din cariera sa, cât și pentru cuceririle făcute în rândul femeilor.

Jurnaliștii englezi care au realizat lista vedetlor cu obiceiuri sexuale ciudate și-au amintit de o mărturisire a lui Adrian Mutu, cu privire la consumul de cocaină din 2004, care l-a îndepărtat de la Chelsea. Mutu a recunoscut atunci că a luat cocaină pentru a-și îmbunătăți performanțele sexuale.

„Nu sunt dependent de droguri. O neg categoric! Singurul motiv pentru care am luat ceea ce am luat a fost pentru că am vrut să îmi îmbunătățesc performanțele sexuale.

Poate fi amuzant, dar este adevărat. Nu am folosit cocaină (n.r.- în alte scopuri). Am luat ceva care m-a făcut să mă simt bine”, au fost cuvintele lui Adrian Mutu de la acea vreme, amintite de Daily Star Sport și preluate de Marca.

David Beckham, lăudat pentru performanțele sexuale de soția lui

Adrian Mutu nu este nici pe departe singurul fotbalist care s-a făcut remarcat prin informațiile picante mărturisite din viața sa intimă.

Victoria Beckham a dezvăluit în trecut că lui David Beckham îi place să poarte alături de soția, în momentele fierbinți, lenjerie provocatoare.

Victoria l-a lăudat pe David pentru dotările sale: „Pachetul lui este imens... este ca țeava de eșapament a unui tractor”.

Jucăriile sexuale, pasiunea lui Jese

Jese Rodriguez, atacant la Stoke City în Anglia, în sezonul 2017-2018, s-a făcut și el remarcat la acest capitol. Aurah Ruiz l-a dat de gol în 2021 pe vârful spaniol că îi place să își condimenteze viața amoroasă cu jucării sexuale.

„Este un partener care are aproape toate jucăriile care ar putea exista, dar, chiar și așa, sunt unele despre care el nu știe. Eu i le aduc, iar el e încântat. Asta este părerea mea, sunt foarte libertină în această privință, dar mai sunt unii oameni mai plictisitori.”, spunea Aurah Ruiz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net