Ape tulburi la CSU Craiova: „Suntem proștii satului”

Ultima actualizare:

CSU Craiova a plecat învinsă, vineri, de la FC Argeș, în fața căreia a pierdut cu 1-0. Unica reușită a partidei i-a aparținut lui Andreas Calcan, care a decis soarta meciului, în minutul 52. Oltenii au încercat fără succes să întoarcă rezultatul, însă tot ce au reușit a fost să încheie partida în inferioritate numerică, după ce Paul Papp a văzut direct cartonașul roșu ('89). 

CSU Craiova numără două meciuri consecutive fără victorie (FOTO: Sportpictures)
CSU Craiova numără două meciuri consecutive fără victorie (FOTO: Sportpictures)

Rezultatul i-a agitat pe oficialii Craiovei, care au ieșit „la atac”, rând pe rând.
 „Am intrat pe vârfuri. Vă garantez că, dacă intru 10 minute pe teren, nu mă driblează nimeni, fie că trebuie să mă târăsc pe jos să îi prind. E inconstanța pe care am văzut-o și în ultimii ani. În anumite momente de joc, intervine și valoarea. Ne învârtim cu același lot de jucători. În ultimii ani, s-au tot schimbat antrenorii, lotul a rămas același.

„Dacă nu ne ridicăm, plec”

Va veni și rândul meu probabil! Poate va veni momentul când va rămâne un antrenor și vor pleca jucătorii. Nu s-a spart nimic în vestiar, doar am avut o discuție cu băieții. Ne-am făcut de râs. Mă voi opri la cuvintele astea pentru că suntem la TV... În situația în care suntem acum, se poate și mai rău. Prefer să mă dau la o parte decât să ajungem pe nouă-10. Le-am zis și lor, dacă nu suntem în stare să ne ridicăm, atunci eu plec! (...) Suntem proștii satului”, „a tunat” Mirel Rădoi după meci.

Mirel Rădoi are contract cu CSU Craiova, până în 2024 (FOTO: Sportpictures)
Mirel Rădoi are contract cu CSU Craiova, până în 2024 (FOTO: Sportpictures)

Directorul clubului, Pavel Badea, nu a fost prea iertător, declarând pentru PRO Arena: „Nu Mirel este problema, are dreptate. Este un profesionist, oltean. Unii s-ar putea să fie blazați și nepregătiți pentru performanță. În iarnă, ar trebui să se ia măsuri de împrospătare a lotului, cu jucători care vor performanță. Cei actuali sunt blazați. Este clar că Mirel nu se mulțumește cu locul șapte, opt, nouă. La ce condiții avem, ar trebui să fim, mereu, în primele trei. Anul ăsta, ne lipsește ceva, și nu mă refer la factorul șansă.

„Antrenorul are mai multă agresivitate decât jucătorii”

În play-off te duce valoarea, concentrarea, nu norocul. Dacă el spune asta, care are o imagine clară, eu sunt alături de el. Din vară, parcă ne lipsește ceva, poate agresivitate, concentrare în ofensivă. Ajungem în fața porții, suntem aproape de a concretiza, dar nu e suficient. Dacă joci bine și pierzi nu poți face performanță. Din ce văd, antrenorul are mai multă agresivitate decât jucătorii, din păcate. El trebuie să le transmită asta celor care nu realizează că joacă la Craiova”.

Formația antrenată de Mirel Rădoi se află pe locul șase în Superliga României, cu 18 puncte în 12 meciuri, după cinci victorii, trei egaluri și patru înfrângeri. De cealaltă parte, FC Argeș e pe a noua poziție, după cinci meciuri câștigate, o remiză și șapte partide pierdute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net