Batin a plecat de la Botoșani: ”Nu-mi meritam banii!”

image
Paul Batin a înscris singurul gol al partidei FC Voluntari - Chiajna

FC Botoşani a anunţat că atacantul Paul Batin şi-a reziliat contractul, fotbalistul declarând că a luat această decizie din cauza nereuşitelor sale.

"Am luat această decizie de comun acord cu clubul, dar la dorinţa pe care eu mi-am exprimat-o. Acţionarii au insistat să rămân, dar sincer nu am mai putut să continui să-mi duc la bun sfârşit contractul cu FC Botoşani. Am luat această decizie şi din cauza nereuşitelor mele, dar şi a randamentului meu. Turul acesta de campionat m-a făcut să iau această decizie şi e mai bine pentru toată lumea că am luat-o acum. Nu am dorit să mint pe nimeni sau să-i păcălesc pe acţionari, să stau până în iarnă şi să iau bani pe care nu i-aş fi meritat. De aceea, le-am şi spus acţionarilor să-mi dea doar banii pe care i-am muncit până acum şi nimic altceva", a afirmat Batin.

Fotbalistul a precizat că a jucat mai mult în bandă, mai mult în lateral, şi acest lucru l-a dezavantajat.

"Acest lucru a contat mult, a fost de fapt primul lucru care a cântărit în decizia pe care am luat-o de a mă despărţi de FC Botoşani. Un atacant îşi doreşte să marcheze meci de meci şi golurile îl ţin în viaţă. Cel mai mult m-a deranjat că nu am reuşit să fiu eu, acel jucător pe care toată lumea îl ştia. Tot îmi puneam mereu întrebarea ce am fost şi ce am ajuns să fiu acum, un jucător care nu a reuşit să marcheze decât un gol într-o jumătate de an. Pe mine acest lucru m-a afectat foarte mult", a explicat el.

BeFunky collage (6) jpg
bianca dragusanu
gyuri pascu si daniela marin
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
Atac nuclear
image
image
image
image
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali
Marco Asensio (dreapta), EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE