Ce avere are Mircea Lucescu. Antrenorul naționalei României a dat lovitura în afaceri

Mircea Lucescu (79 de ani) s-a întors la conducerea echipei naționale după o absență de 38 de ani. Primul meci sub comanda sa va fi Kosovo - România, care va avea loc astăzi, de la ora 21:45, în prima etapă a noului sezon din Nations League.

Mircea Lucescu nu a mai antrenat naționala de 38 de ani /foto: arhiva
Mircea Lucescu nu a mai antrenat naționala de 38 de ani /foto: arhiva

Confruntarea de la Pristina marchează debutul "Tricolorilor" după participarea la EURO 2024, turneu în care au avut o prestație bună și au ajuns până în optimile de finală.

Performanța a fost realizată cu Edi Iordănescu la cârmă, însă acum, sub conducerea lui Mircea Lucescu, au fost făcute mai multe schimbări în lot, iar stilul de joc se anunță diferit.

Casele de pariuri consideră echipa din Kosovo favorită, dar "Tricolorii" își doresc un început puternic de campanie și un debut entuziasmant pentru Mircea Lucescu.

Meciul de la Pristina s-a încheiat cu o remiză, scor 0-0, în timp ce partida de la București a fost câștigată de România cu 2-0. Golurile "Tricolorilor" au fost marcate de Nicolae Stanciu (min. 83) și Valentin Mihăilă (min. 90+3), după ce Muriqi a fost eliminat în prima repriză (min. 42), iar căpitanul României a ratat un penalty (min. 61).

Câți bani a strâns până acum Mircea Lucescu

Deși cariera sportivă a lui Mircea Lucescu este bine cunoscută, antrenorul duce și o viață activă în afaceri. Potrivit celui mai recent top Capital, averea sa se ridică la 35 de milioane de euro. Lucescu deține mai multe terenuri valoroase în diverse zone ale țării și a investit în proiecte imobiliare de succes.

Unul dintre aceste proiecte, numit Rahmaninov 38, este situat în zona Floreasca din București, în apropierea lacului. Clădirea, care are opt etaje și 32 de apartamente, are o valoare de peste 10 milioane de euro.

Cel mai ieftin apartament este cotat la 250.000 de euro, în timp ce un penthouse de la ultimul etaj a fost vândut anul acesta pentru 1,2 milioane de euro, iar locul de parcare aferent a costat 50.000 de euro.

Acesta nu este singurul proiect major în care Mircea Lucescu, în prezent liber de contract, este implicat. În 2020, împreună cu omul de afaceri Dimciu Tașu, a dezvoltat un complex imobiliar în zona Lacului Morii din Sectorul 6, care cuprinde 200 de apartamente, spații comerciale și birouri, conform Profit.ro.

Pe plan personal, Mircea Lucescu și soția sa, Neli, au un singur copil, Răzvan Lucescu, unul dintre cei mai apreciați antrenori români. Ei au doi nepoți, Matei și Maria-Luiza, și un strănepot, Lucio, fiul de 6 ani al Marilu, care este pe jumătate peruvian și joacă fotbal la juniorii Rapidului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
Romanii de la Jocurile Olimpice si Paralimpice (Facebook) jpg
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net