CFR Cluj defilează în Cupa României, Dan Petrescu spune „am fost penibili”

Campioana din țara noastră s-a distrat în Cupa României, unde a învins CSC Dumbrăvița cu un scor categoric, 5-0. După o primă repriză lipsită de acțiuni, rând pe rând, Ovidiu Hoban ('50), Cephas Malele ('81) și Daniel Bîrligea ('87, '90, '90+1) și-au trecut numele pe tabelă, ultimul dintre aceștia realizând chiar un hat-trick. 

La 39 de ani, Ovidiu Hoban culege toate laudele la CFR Cluj (FOTO: Sportpictures)
La 39 de ani, Ovidiu Hoban culege toate laudele la CFR Cluj (FOTO: Sportpictures)

„Am fost penibili”, a declarat, printre altele, antrenorul lui CFR Cluj, nemulțumit de fazele fixe. „Prima repriză am dominat-o. De fapt, tot meciul l-am dominat, dar nu ne-am creat atâtea ocazii, câte mi-aș fi dorit. Ei au fost foarte bine organizați, agresivi. Mă așteptam să avem mai multe ocazii. Singura ocazie mare a fost la bara lui Deac, dar la fazele fixe am fost penibili. De obicei suntem buni, dar jucătorii care înscriu de obicei din faze fixe nu erau pe teren. Niciun alt jucător nu a făcut față la ce doream. N-am riscat nimic în prima repriză, dar am făcut-o la 1-0, în minutul 80. Dacă marcau ei, era alt scor acum. Ultimele 10 minute au fost ceea ce trebuie, dar cred că cei de la Dumbrăvița au căzut fizic și moral. Dacă în prima repriză am fi marcat două goluri, ar fi fost meciul mult mai ușor și sigur marcam mult mai multe goluri. Până la urmă, este o victorie meritată, dar mă așteptam mai mult de la echipa mea, asta e clar! Deac a cerut să joace. Va fi suspendat duminică, cu Mioveni, și a vrut să joace un meci, altfel ar fi fost pauza prea mare. Zic că a fost cel mai bun jucător al nostru”, a declarat Dan Petrescu.

Tehnicianul ardelenilor a vorbit și despre unul dintre marcatori, Ovidiu Hoban, ajuns la 39 de ani: „Dacă ar fi după mine, Hoban ar trebui să mai joace. Nu contează vârsta, dacă e sănătos, serios și se antrenează, de ce să nu joace? Astăzi a jucat excelent, s-a comportat foarte bine de câte ori l-am băgat. E un profesionist adevărat. Dacă dorește să rămână la club, sunt convins că cei din club îl vor ajuta, dar eu mi-aș dori să-l văd pe teren, m-ar ajuta mai mult”.
CFR Cluj conduce grupa sa din Cupa României, la egalitate de puncte, patru, cu următoarele clasate - Universitatea Cluj și Farul Constanța. Rapid numără trei puncte, CSM Alexandria 1 și CSC Dumbrăvița are zero. 

Rezultatele de joi, din Cupa României

CSM Alexandria - Universitatea Cluj 0-4
FCU Craiova 1948 - FC Voluntari 1-0 
CSC Dumbrăvița - CFR Cluj 0-5
Oţelul Galaţi - FCSB 0-0

Rezultatele de miercuri, din Cupa României

Gloria Buzău - UTA Arad 1-3
Minaur Baia Mare - FC Hermannstadt 2-3
Chindia Târgoviște - FC Argeș 1-1
Ocna Mures - CSU Craiova 1-1
Rapid București - Farul Constanța 0-2

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net