CFR Cluj l-a transferat pe Roger Junio Rodrigues Figueira de la UTA

Clubul CFR Cluj a anunţat, astăzi (joi, 13 ianuarie), transferul lui Roger Junio Rodrigues Figueira (25 de ani) de la UTA Arad. Acesta venise la gruparea din vestul României anul trecut.

Roger Junio Rodrigues Figueira a jucat 21 de meciuri pentru UTA (Foto: sportpictures.eu)
Roger Junio Rodrigues Figueira a jucat 21 de meciuri pentru UTA (Foto: sportpictures.eu)

Într-o postare pe pagina de Facebook, campioana a precizat: "Suntem bucuroşi să vă anunţăm că începând din sezonul următor, Roger Junio Rodrigues Figueira, în prezent jucător al celor de la UTA Arad, va evolua la CFR Cluj sub comanda lui Dan Petrescu. Îi urăm bun venit şi îl aşteptăm în Gruia!".

Un mesaj a transmis și gruparea arădeană: "Clubul nostru respectă şi înţelege decizia jucătorului Roger Junio Rodrigues Figueira de a semna cu un alt club din sezonul următor, este dreptul şi alegerea lui fiind în ultimele 6 luni de contract. Clubul cu care a semnat, a oferit o sumă mult, mult peste suma oferită de clubul nostru pentru prelungirea contractului, atât salarial cât şi primă la semnătură".

Roger Junio Rodrigues Figueira a jucat în toate cele 21 de meciuri din ediția 2021/2022 a Ligii 1, marcând două goluri, cu Universitatea Craiova și cu Rapid. Născut în 1 martie 1996, la Goiania, în Brazilia, acesta s-a format ca mijlocaș la Vila Nova, formație care l-a promovat și în echipa de seniori. Ca profesionist, Roger a mai evoluat la Botafogo (2017), Kastrioti (2018/2019) și Riga (2019/2020).

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net