CFR Cluj, pe un butoi de pulbere. Mutu: „Mă simt umilit! Mă gândesc să plec”

Atmosfera de la CFR Cluj este una foarte tensionată, după ce ardelenii au părăsit Cupa României, fiind eliminați, marți, în deplasare, de Corvinul Hunedoara, 0-4.  

Corvinul Hunedoara, calificare spectaculoasă în semifinalele Cupei României (FOTO: Sportpictures)
Corvinul Hunedoara, calificare spectaculoasă în semifinalele Cupei României (FOTO: Sportpictures)

Meciul de fotbal se anunța unul complicat, încă de la început - din minutul 11, trupa pregătită de Adrian Mutu a evoluat în inferioritate numerică, după ce Panagiotis Tachtsidis a primit direct cartonașul roșu, după ce l-a lovit peste față pe adversarul Marius Lupu. Cel mai probabil, mijlocașul grec va fi suspendat în campionatul României pentru două meciuri, urmând să rateze duelurile cu Rapid și FCSB.

„Avem o problemă de atitudine și de abordare”

După meci, antrenorul în vârstă de 45 de ani s-a arătat foarte supărat, punctând chiar că ia în calcul să demisioneze din funcția sa de pe banca tehnică. „Haideți că fac eu un monolog și după aia termin. Prea multe de spus nu sunt. Pentru noi a fost un meci fără istoric. Am fost penibili, un rezultat umilitor... Cred că avem o problemă de atitudine și de abordare. Nu mă refer în timpul meciului, ci s-a întâmplat după meciul cu Sepsi. Nu vreau să caut scuze, să spun că am jucat în 10, că s-au accidentat Camora sau Mogoș. Suntem, totuși, CFR! Am jucat împotriva unei echipe de Liga a II-a și pe această cale îi felicit pentru rezultat. Ei au un buget cât trei jucători de-ai noștri, deci ar trebui să ne fie rușine! Eu, în momentul ăsta, nu am puterea să-i iert pe jucători pentru rezultatul ăsta. E umilitor, eu mă simt umilit! Mă voi gândi bine în seara asta ce voi face, iar mâine dimineață voi anunța clubul și pe dumneavoastră”, „a tunat” Mutu la conferința de presă. 
Dată fiind eliminarea din Cupa României, CFR Cluj își ia adio de la Liga Europa, unde ar fi putut ajunge dacă ar fi cucerit trofeul și „tremură” pentru o poziție în Conference League, acolo unde ar duce a treia poziție din Superliga României, ocupată deocamdată chiar de formația din Gruia. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net