Probleme la Dinamo, în prag de retrogradare: „Nu știu de ce ne retragem”

Ultima actualizare:

Dinamo a încheiat cu o „remiză albă” duelul de fotbal cu Petrolul Ploiești, disputat luni și finalizat cu 1-1, după ce prahovenii au reușit egalarea în ultimul moment, în runda secundă a play-out-ului din Superliga României. Situația nu este deloc roz pentru alb-roșii, care sunt la un pas de retrogradare, iar tensiunea determină ca nervii celor din vestiare să cedeze.

Dinamo a încheiat doar cu un egal meciul cu Petrolul Ploiești (FOTO: Sportpictures)
Dinamo a încheiat doar cu un egal meciul cu Petrolul Ploiești (FOTO: Sportpictures)

Revenit ca titular după o perioadă considerabilă, Dennis Politic s-a arătat deranjat de abordarea tehnică a echipei al cărei tricou îl îmbracă, punctând că nu înțelege de ce formația antrenată de croatul Željko Kopić abordează într-un mod defensiv finalurile de meci. 
„Mă bucur că am revenit! Din păcate, nu am reușit să câștigăm... În primele 60 de minute, am jucat bine, am avut ocazii. Chiar eu puteam să înscriu, nu am reușit... Nu știu motivul pentru care ne retragem, în ultimele 30 de minute, nu a fost doar la meciul ăsta! Dacă ne uităm la ultimele trei meciuri de acasă, asta am făcut! Din păcate, azi nu am câștigat... Mai sunt șapte meciuri, avem toate șansele să câștigăm, ținem mai bine de rezultat, cred că luăm gol mult mai greu”, a comentat Politic. 

Nouă minute, perioada de analiză a fazei în urma căreia Petrolul a egalat

De altfel, egalarea a venit după un moment controversat, în care Horațiu Feșnic a dictat, după nouă minute de analiză, penalty. „Am avut emoții mari la faza din prelungiri, chiar le-am spus colegilor că n-am mai stat atât la VAR. Nouă ni s-a părut că a fost penalty la Gregorio, dar arbitrul nu a dat și asta este”, a mai spus jucătorul de 24 de ani. 
La rândul său, tehnicianul lui Dinamo a declarat: „Eu nu vorbesc, niciodată, despre deciziile de arbitraj. Bineînțeles că sunt dezamăgit, e greu când iei gol în finalul meciului și pierzi puncte! Nu îmi place să vorbesc despre arbitraj pentru că nimic nu se va schimba. Asta este! Nu am reacționat foarte bine la mingile lungi jucate de ei, iar ei au venit peste noi. Ideea a fost să ținem de minge, să folosim spațiile din spatele apărării lor, dar nu am reușit să facem acest lucru. Am avut această problemă și în meciurile trecute, așa că vedem cum putem să rezolvăm. Planul cu Dennis Politic a fost să joace 60 de minute, deoarece venea după accidentare”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net