Clipe teribile la Farul: a suferit un accident vascular, în cantonament

Ultima actualizare:

Farul Constanța a trecut prin momente grele, după ce fostul jucător de fotbal Eric, în prezent membru în staff-ul echipei lui Gheorghe Hagi ca traducător, a suferit, săptămâna trecută, un accident vascular cerebral.

Echipa lui Georghe Hagi a trecut prin clipe pline de emoții (FOTO: Sportpictures)
Echipa lui Georghe Hagi a trecut prin clipe pline de emoții (FOTO: Sportpictures)

Pe atunci, Eric era la Brașov, alături de campioana României, care se afla chiar în ultima zi a stagiului de pregătire din Poiană. În scurt timp, fostul mijlocaș a fost transportat de urgență la spitalul din Brașov și, din fericire, stabilizat repede de medici, între timp fiind în afara oricărui pericol. 
„Dumnezeu m-a salvat încă o dată”, este mesajul care a apărut, luni, pe contul de Instagram al lui Eric. Deocamdată, Farul Constanța nu a oferit nicio comunicare oficială, până acum, în legătură cu acest subiect, între timp pregătindu-se pentru al doilea stagiu de pregătire al verii.  
Eric nu este deloc străin de problemele de sănătate, confruntându-se cu o serie de situații dificile. Fostul fotbalist are o arteră înfundată la picior, tromboflebită, iar în 2022 a suferit un blocaj renal, fiind transportat de urgență la spitalul din Târgu Mureș. „Dacă situația de la piciorul meu stâng se agravează, în următoarea perioadă, există posibilitatea să-mi fie amputat! E greu... Sunt în lumea mea și, uneori, cred că e mai bine să fiu singur. Merg înainte, încerc să nu mă plâng prea mult. Dumnezeu mi-a dat atâtea, iar dacă acesta este modul prin care trebuie să trec ca să revin, o să trec!”, declara Eric, în iarna acestui an, pentru „Gazeta Sporturilor”. 

Cel mai bun jucător străin din fotbalul românesc

În plan sportiv, numele lui Eric este legat de o performanță remarcabilă în primul eșalon românesc, fiind jucătorul străin cu cele mai multe goluri marcate pe prima scenă din România, nu mai puțin de 66. De-a lungul celor 11 sezoane, Eric a adunat 222 de meciuri, înscriind de 66 de ori și oferind 48 de pase decisive. Per total, a îmbrăcat tricoul cluburilor Gaz Metan Mediaș, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul și FC Voluntari. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net