Cristi Dulca: "Ăştia suntem!"


    Fotbaliştii români  şi-au depăşit rar  adversarii
Fotbaliştii români şi-au depăşit rar adversarii

Nu mai e o noutate faptul că naţionalele României de tineret, indiferent de categoria de vârstă, se zbat în mediocritate. La Under 21, antecamera primei reprezentative, suntem pe cale să ratăm o nouă calificare. Tricolorii mici, antrenaţi de Cristi Dulca, au făcut-o lată vineri seară, la Giurgiu, pierzând la scor de neprezentare (0-3) meciul cu Danemarca din preliminariile Euro 2017.

„Nu sunt multe de zis. Ăştia suntem, e greu de făcut selecţia!”, a fost esenţa declaraţiilor oferite de selecţionerul Dulca la finalul întâlnirii. Refuzând să se considere principalul vinovat, tehnicianul de 43 de ani spune că nu are de unde alege jucători capabili să facă faţă la acest nivel. Cu nouă puncte din primele cinci meciuri, naţionala de tineret a României nu mai are decât şanse teoretice să câştige grupa şi să ajungă la turneul final din 2017. Pentru aceasta, ar trebui să batem tot până la final, începând de marţi, cu meciul din deplasare cu Ţara Galilor.

simeon stalpnicul png

Mircea Sandu: «Să plece!»

Fostul preşedinte al Federaţiei a pus tunurile pe Cristi Dulca, dar şi pe înlocuitorul său în fruntea fotbalului românesc, Răzvan Burleanu. „Dulca trebuie să plece după acest meci. Joacă cu Piţian, de care n-am auzit, şi cu Calcan din liga a doua. Filip şi Ivan trebuiau să fie la tineret, nu la echipa mare. Dar cine să-i spună lui Iordănescu asta? Este clar că FRF are ceva împotriva lui Hagi. Au fost aduşi profesori de educaţie fizică la naţionale şi aşa apar astfel de rezultate”, a declarat Sandu.

Clasamentul grupei

* Se califică direct la Euro 2017 prima clasată, iar locul 2 poate prinde un loc de „baraj” în cazul unui punctaj bun.

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg