CSU Craiova și-a luat portar de top: Arlauskis, de șapte ori campion în Liga I

Unul dintre portarii cu experiență în Liga I, Giedrius Arlauskis, a semnat pentru transferul său la CSU Craiova, în ultimele zile ale perioadei de mercato din țara noastră, informează „Gazeta Sporturilor”.

Giedrius Arlauskis, noul portar al lui CSU Craiova (FOTO: Sportpictures)
Giedrius Arlauskis, noul portar al lui CSU Craiova (FOTO: Sportpictures)

La cei 34 de ani ai săi, goalkeeper-ul numără nu mai puțin de șapte titluri de campionat în Liga I, iar oltenilor le-au trebuit câteva zile, pentru a-l convinge să vină în Bănie.

În noua sa ipostază, Giedrius Arlauskis nu e străin de conducerea clubului, urmând să lucreze din nou cu Marius Copilu, președintele executiv al CSU Craiova. Cei doi au mai colaborat la CFR Cluj, unde plecarea celui din urmă l-a convins pe portar să părăsească gruparea din Ardeal. 

Giedrius Arlauskis este un portar cu experiență în campionatul românesc și nu numai. De-a lungul carierei sale, a mai jucat la Šiauliai, Mastis, Unirea Urziceni, Rubin Kazan, FCSB, Watford, Espanyol, CFR Cluj și Al Shabab.

Ipostaza de titular la CSU Craiova și-o va disputa cu David Lazăr, un goalkeeper de 31 de ani. Giedrius Arlauskis este cotat ca valoare la 600.000 de euro de Tranfermarkt, palmaresul său numărând șapte titluri de campion al României: cinci obținute cu CFR Cluj, unul cu Unirea Urziceni și altul cu FCSB.

A plecat de la CFR Cluj fără să-și ia banii

De altfel, de la CFR Cluj a plecat având mari restanțe salariale, care ar fi trebuit să i se achite. „E adevărat că există o datorie, atât pot să spun. Am câștigat litigiul, există o datorie și aștept să-mi dea banii. Asta pot să confirm, nu vreau să intru în mai multe detalii. Nu pot să spun suma, nu vă băgați în buzunarul meu.

Nu știu până la ce dată trebuie să primesc banii, avocații mei se ocupă de asta. Ce știu este că am câștigat, trebuie să mă plătească și aștept să mă plătească, restul sunt povești.

Nu cunosc regulamentele. Ce pot să zic e că CFR are o datorie destul de veche, de anul trecut. Dacă CFR primește sau nu licența nu am de unde să știu. Până acum nu m-a contactat nimeni de la CFR”, declara Giedrius Arlauskis, în primăvara acestui an.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net