Cu o zi înainte de Sf. Ion, FRF așteaptă răspunsul lui Boloni

Ultima actualizare:

Director tehnic al Federației Române de Fotbal (FRF), Mihai Stoichiţă a declarat că în zilele următoare vor avea loc discuţii decisive cu antrenorul Ladislau Boloni despre preluarea primei reprezentative. Acesta spusese înainte de Anul Nou că „vom avea selecționer înainte de Sf. Ion”.

Ladislau Boloni ar putea redevi antrenorul echipei de fotbal a României (Foto: EPA-EFE)
Ladislau Boloni ar putea redevi antrenorul echipei de fotbal a României (Foto: EPA-EFE)

Într-o intervenție la Digi Sport, federalul a spus: "Sunt încă discuţii. Urmează să mai avem mâine (n.r. - azi), poimâine discuţii cu Loţi. Vedem... Mergem la Nisa, vine el la Bucureşti. Sunt discuţii cu toate variantele care au fost, cele trei-patru. Se poate întâmpla şi să vină la Bucureşti. Acum, nu este sigur. Depinde de răspunsul lui Loţi ce se va întâmpla în continuare. Dacă refuză, vor fi urmărite celelalte piste”, a spus Mihai Stoichiţă la Digi Sport.

Lui Boloni i se va propune un contract pentru patru ani

Directorul tehnic a transmis că Ladislau Boloni, dacă va accepta, va avea un contract valabil pentru două campanii de calificare. ”Loţi are cereri financiare rezonabile, care pot fi îndeplinite. Cred că se poate ajunge la o finalitate a discuţiilor cu el. Urmează să discute amănuntele despre contract, dar trebuie să fie pe minimum două campanii”.

În 30 decembrie, Mihai Stoichiţă declarase pentru aceeași sursă că problema selecționerului național va fi rezolvată până în 7 ianuarie. "După Comisia Tehnică, toţi membrii şi-au exprimat preferinţele pentru antrenor. Ursea nu este pe această listă. Da, rămân patru nume. Decizia se va lua după 1 ianuarie. Nu vrem să facem un spectacol din acest moment. Vrem să fie totul civilizat”, a spus oficialul, care a adăugat faptul că „n-au fost prioritare discuţiile despre situaţia financiară, ci o analiză despre momentul în care suntem şi ce se poate face pentru viitor. Meciul următor e cel mai important la echipa naţională, pentru că nimeni n-are răbdare. Ce m-a bucurat în toate întâlnirile e că fiecare dintre ei îşi doreşte să fie selecţionerul echipei naţionale. Sunt dornici să preia această funcţie, cu riscurile de rigoare, pentru că nu trecem prin cel mai bun moment", a declarat Mihai Stoichiţă la Digi Sport.

Cum Mirel Rădoi n-a izbutit să califice naționala nici măcar în „barajul” pentru turneul final al Campionatului Mondial din 2022, contractul cu acesta n-a mai fost prelungit. Astfel că FRF a discutat, rând pe rând, cu Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, fără a reuși pe vreunul dintre ei să accepte să fie selecționer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net