Dan Petrescu, îngrijorat de „dubla” cu Slavia Praga: „Va fi foarte greu”

Campioana României pregătește dubla întâlnire cu Slavia Praga, cea mai bună echipă din grupa sa de Conference League, antrenorul Dan Petrescu fiind rezervat, înaintea partidei din tur. În timpul conferinței de presă, tehnicianul s-a arătat temător în privința șanselor pe care le are echipa sa.

Dan Petrescu este rezervat, în privința meciurilor din Conference League (FOTO: Sportpictures)
Dan Petrescu este rezervat, în privința meciurilor din Conference League (FOTO: Sportpictures)

„Slavia are o echipă foarte bună, cea mai bună din grupă. În ultimii trei ani a ajuns în grupele Ligii Campionilor, în sferturile de finală în Liga Europa, iar în sezonul trecut în sferturile Conference League. În meciurile de acasă disputate până acum a marcat 40 de goluri şi a primit trei. Slavia practică un fotbal total, e singura echipă din Europa, în ultimii cinci ani, care aduce șapte-opt jucători în careul advers. Trebuie să prindem o zi fantastică toţi, ca să scoatem un rezultat pozitiv.

Noi suntem conştienţi de valoarea adversarului. Antrenorul lor e de aproape cinci ani la echipă, îmi aduce aminte de antrenorul meu din Italia, Zdeněk Zeman, tot din Cehia, care avea acelaşi stil de joc. E o echipă care face presing, care atacă, de aceea noi trebuie să facem un meci perfect şi în faza de apărare, şi în atac, pentru a scoate un rezultat pozitiv. Repet, când dai 40 de goluri în nouă meciuri acasă înseamnă forţă. Nu ştiu cine mai bate cu 6-0 sau 7-0, acum, în Europa. Asta e realitatea, e statistica, nu inventez eu. Şi sunt conştient că va fi foarte, foarte greu”, a conchis Dan Petrescu. 

La conferința de presă a mai fost și fotbalistul Mario Camora, care a comentat: „Va fi un meci foarte, foarte greu, împotriva celei mai bune echipe din grupă. Slavia are un antrenor foarte bun, care lucrează mereu pe atac, de multe ori rămân în spate doar fundaşii centrali, ceea ce e greu să vezi la altă echipă. Trebuie să fim concentraţi, să nu primim gol. Ei au jucători de calitate în toate compartimentele”.

Partida tur dintre CFR Cluj și Slavia Praga se dispută în deplasare, joi, de la ora 22.00, manșa secundă fiind în Ardeal, săptămâna viitoare, pe 13 octombrie. CFR Cluj este codașa grupei sale din Conference League, cu un singur punct în două meciuri. Lider este Slavia Praga, cu patru puncte, urmată de Sivasspor la egalitate și FC Ballkani, tot cu un punct.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net