Dănuț Lupu, eliberat din pușcărie, după ce a condus fără permis: „Nu am omorât pe nimeni!”

Ultima actualizare:

După câteva luni, fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost eliberat din închisoare, miercuri, după ce anul trecut a fost condamnat pentru conducerea unui vehicul fără permis. Fostul jucător s-a arătat relaxat în raport cu cele întâmplate și visează să devină din nou șofer.

Dănuț Lupu (dreapta) a fost eliberat din închisoare (FOTO: Sportpictures)
Dănuț Lupu (dreapta) a fost eliberat din închisoare (FOTO: Sportpictures)

„Ce să vorbesc cu voi? Dar de ce să vorbesc? Eu cred că până la urma urmei am făcut o greşeală, am plătit pentru ea. Regret ceea ce am făcut, nu cred că mai are rost... Merg acasă, am o familie, am ce face. O să merg şi o să fac tot posibilul pentru a-mi recupera carnetul. În momentul în care îl voi lua, voi conduce iar. Nu vă înţeleg, să respect regulile de circulaţie? Eu nu am făcut accident, nu m-au prins drogat, nu am omorât pe nimeni!”, a spus Lupu, potrivit „Gazetei Sporturilor”.   

A avut parte de condiții prietenoase la închisoare

Lupu a fost condamnat în octombrie 2023, în apel, la şapte luni şi zece zile de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis. În momentul condamnării, el nu era în ţară, astfel că a fost dat în urmărire. În cele din urmă, după aproape o săptămână, a revenit în ţară şi a fost preluat de poliţişti de la aeroport, fiind dus la penitenciar. De altfel, pe 7 martie, Judecătoria Sectorului 5 a admis cererea de eliberare condiţionată a lui Dănuţ Lupu, iar miercuri magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au respins contestaţia procurorilor şi au menţinut decizia de eliberare. În timpul petrecut în închisoare, fostul fotbalist a fost încadrat la regim deschis, care le permite celor aflați în spatele gratiilor să aibă parte de condiții mai „prietenoase”: cei închiși nu sunt păziți de gardieni, ci au doar un supraveghetor, primesc dreptul la muncă și având acces la cameră intimă. Prizonierii au obligația să intre seara, la 22.00, în camere și dimineata să se prezinte la 7.00 la apel. Totodată, în regimul în care a fost încadrat Lupu, cei aflați în detenție beneficiază de televizor la liber, în astfel de cazuri regăsindu-se persoane cum ar fi polițiști, economiști și infracțiuni fără violență, cum ar fi acte de corupție, fals și uz de fals.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net