Ghinionistul de serviciu: fotbalistul care a avut casa spartă a doua oară în 4 luni

Seria episoadelor în care fotbaliști celebri se aleg cu casa spartă continuă, de data aceasta fiind vorba despre un jucător a cărui locuință a fost ținta hoților din nou, pentru a doua oară, în doar patru luni.

Jonathan Clauss (stânga), prădat de hoți a doua oară în patru luni (FOTO: EPA)
Jonathan Clauss (stânga), prădat de hoți a doua oară în patru luni (FOTO: EPA)

Concret, casa lui Jonathan Clauss a fost spartă iar, după ce familia acestuia trecuse printr-o situație similară, chiar la sfârșitul anului 2023. Metoda este una clasică și folosită des de hoții care îi au drept țintă pe fotbaliștii cunoscuți, aceștia atacându-le locuințelor în timpul meciurilor oficiale pe care jucătorii le dispută. 
De data aceasta, totul s-a întâmplat în timpul partidei dintre Olympique Marseille şi Paris Saint-Germain (0-2), disputată duminică pe Stade Vélodrome, locuinţa lui Clauss fiind spartă -  jucătorul a părăsit de urgență stadionul, la pauză, însă deocamdată nu există informații dacă s-ar recuperat pagubele. 
Revenit după o accidentare suferită în timpul meciului Franţa-Chile, de pe Vélodrome,  jucătorul se afla, duminică seara, pe stadionul Olympique de Marseille pentru a urmări din tribune meciul cu PSG. O veste neplăcută, însă, avea să-l facă să grăbească pasul spre casă, mai repede decât se aștepta.

Paul Pogba sau Sergio Ramos, pe lista jucătorilor celebri „prăduiți” de hoți 

Cea care a confirmat episodul neplăcut și care a oferit detalii sumare a fost partenera lui, care a notat pe contul său de Instagram că locuinţa cuplului a fost spartă în timpul meciului: „Ieri, a trebuit să plecăm în grabă de la meci la pauză. A doua spargere în patru luni. Este foarte supărător şi tulburător. Din fericire, ne făcusem un obicei ca Praline (n.r. câinele lor) să fie îngrijit, în nopţile de meci”.
Lista fotbaliștilor cunoscuți, care au căzut pradă hoților, în ultimii ani, cuprinde nume precum  Alexandre Letellier, Gianluigi Donnarumma, Jack Grealish, Jules Koundé, Mario Icardi, Paul Pogba, Sergio Ramos sau Theo Hernández.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net