Duelul declarațiilor. Mutu vs. Hagi, în cel mai puternic meci, înainte de play-off

Ultima actualizare:

Rapid merge cu forțe proaspete să înfrunte Farul Constanța, sâmbătă, de la ora 20.30, într-un meci difuzat de DigiSport1, OrangeSport și PrimaSport1.

Hagi și Mutu, protagoniștii celui mai „tare” meci al ultimei etape (FOTO: Sportpictures)
Hagi și Mutu, protagoniștii celui mai „tare” meci al ultimei etape (FOTO: Sportpictures)

Înaintea duelului, fiecare din antrenorii angrenați în această confruntare a făcut prefațarea partidei. Relaxat, Gheorghe Hagi a rezumat cum a resimțit sezonul regulat: „A fost un an foarte bun, excelent, fantastic din punctul meu de vedere. Jucătorii s-au depăşit, au dat tot ce au avut mai bun, am arătat că suntem o echipă competitivă şi merităm să fim unde suntem, pentru că am avut constanţă şi am dat randament. Am plănuit lucrurile cum trebuie, la începutul campionatului şi am ajuns în postura asta. De acum încolo, încep meciurile foarte tari, adevărate, grele din toate punctele de vedere - şi acasă şi în deplasare, unde trebuie să arătăm tot ce am câştigat ,în această perioadă, de şapte-opt luni. Sper să avem mult curaj, pentru că împreună putem să ajungem să facem performanţă”, a punctat cel supranumit „Regele”, adăugând: „Sper să jucăm mai bine ca Rapidul. Întâlnim o echipă bine aşezată, bună pe atac poziţional. Dacă nu creezi presiune şi nu eşti agresiv, clar ştie să joace fotbal. E foarte bună pe atac Rapid şi bună şi la faze fixe din câte am văzut. Aşa că ne aşteaptă un meci dificil, dar suntem încrezători, avem convingerea că vom face un meci bun. Jucăm acasă şi sperăm să repetăm jocul bun pe care l-am făcut cu Sepsi”.

„Urmează 11 meciuri ca 11 finale”

La rândul său, Adrian Mutu anticipează o partidă de zile mari împotriva Farului: „Pentru noi, de acum începe play-off-ul, întâlnim o echipă grea, echipa de pe primul loc. Urmează 11 meciuri ca 11 finale. Să sperăm (n.r. că vine prima victorie împotriva lui Hagi). Mergem la victorie, așa cum am făcut-o tot timpul. Nu este un meci ușor. Vrem să câștigăm. Am analizat și meciul din tur. Facem analiză cum face orice antrenor despre adversar”.
Farul Constanța este lidera clasamentului din Superliga României, la un punct avans față de CFR Cluj, având un bilanț de 18 victorii, șapte remize și patru înfrângeri. Comparativ, Rapid se află pe a cincea poziție,  la nouă puncte distanță de adversara sa, după 15 meciuri câștigate, șapte egaluri și tot atâtea înfrângeri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net