S-a trezit cu 340.000 de euro în cont, după ce a fost confundat cu un fotbalist

Ultima actualizare:

Cum ar fi să te trezești cu peste 340.000 de euro în cont, pur și simplu, fără să faci nimic? I s-a întâmplat unui jucător de baschet din Brazilia, João Victor Gomes da Silva. Explicația? A fost confundat cu un fotbalist care poartă același nume, informează presa internațională. 

João Victor Gomes da Silva, fotbalist legitimat la Wolverhampton (FOTO: Getty Images)
João Victor Gomes da Silva, fotbalist legitimat la Wolverhampton (FOTO: Getty Images)

Practic, clubul Flamengo din Rio de Janeiro îi datora bani unui fotbalist, pe care l-a vândut în campionatul englez, lui Wolverhampton Wanderers FC, la începutul acestui an, pentru care a încasat 18,7 milioane de euro. Doar că, dintr-o eroare, a ajuns să transfere o sumă impresionantă de bani către altcineva, cu același nume. Întâmplător sau nu, tot unui sportiv, căci João Victor Gomes da Silva a practicat baschetul la același club, până nu demult, în 2020. 
Dacă prima dată ai putea crede că e o fericire să ai, deodată, atât de mulți bani, fostul baschetbalist a fost rezervat, de îndată ce a descoperit soldul din contul său. „M-am temut, pentru că nu înţelegeam provenienţa banilor”, a declarat acesta, cu toate că are numai 19 ani. „Eu m-am gândit că cineva a făcut o greşeală la depunerea banilor sau ceva de genul acesta. Sponsorul meu mi-a spus că trebuie să fiu atent, pentru că cineva ar putea folosi contul meu pentru a spăla bani”, a mai spus sportivul. 

Flamengo a efectuat plata, pe 27 februarie şi şi-a dat seama de greşeală, patru zile mai târziu. „Vom regla problema, cât mai repede posibil”, a declarat baschetbalistul João Victor Gomes da Silva, care joacă pentru un club de amatori din Rio.
Revenind la fotbalistul căruia îi erau destinați bani, acesta e angrenat în lupta din Premier League, formația sa fiind clasată pe la mijlocul ierarhiei, pe locul 13 din 20 posibile. Wolverhampton are 27 de puncte din 26 de meciuri, bilanțul său fiind de șapte victorii, șase remize și 13 înfrângeri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net